logo

Survivor 2020 136.Bölüm Final 14 Temmuz izle

Özet: Survivor 2020 136.Bölüm Final izle 14 Temmuz tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2020 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 14/07/2020
@admin demiş ki;
Bir sezon boyunca bizi yalnız bırakmayan destekleyen ve sitemizi tercih eden herkese teşekkür ederiz. Bugün son bölüme ulaştık. Seneye görüşmek üzere :)
4 yıl önce  (Sabitlendi)
409   7

hak etmedin demiş ki;
Gram hak etmedi.. 4 ay boyunca yattı kendini bireysele sakladı.. Danla sayesinde şampiyon oldu ama tarihin en kötü şampiyonu.
4 yıl önce
27   83

muberra demiş ki;
Admin sana cok tesekkur ederim. Her gece kosa kosa gelip izliyodum acayip bosluk oldu. Allah razi olsun eline koluna saglik. Ben karantina da izlemeye baslamistim ve sadece senin siteni bulmustum ne kadar tesekkur etsem azdir her gece sayende izliyodum. Cemal’im de kazandi cok sukur SAMPIYON OLDUK. Admin tek tavsiyem videolarin en basinda reklamlar cok ugrastiriyor iki uc kere play’e basip beklememiz gerekiyo reklam acilip duruyo sonra tekrar acmamiz beklememiz lazim o teknik sorunu halledersen seneye daha da zevkle izleriz. Cook tesekkurler. ❤️
4 yıl önce
15   3

Admin Notu: Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz fakat reklamlar konusunda maalesef yapabilecek bişeyimiz yok. Reklam veren bulmak çok zor ve siteyi idame ettirebilmek içinde reklam koymak şart. Diğer siteler gibi heryerden açılan saçma sapan pencereler yada yasal olmayan bahis reklamları yerine bir tek bu reklamı tercih ettik

cemoo demiş ki;
Cemal mi hak etmedi? Bir bak bakalım, 4 dokunulmazlık 6 kaptanlık. Danla da halktan birisi bunu anla. ünlülerin parası var evet ama barışın arkasında hiç ünlü yokmuş gibi de konuşmayın. adem, yusuf, uras... unutmayın ki cemal can smste 6.olduğunda da danla oy attı, şampiyon olduğunda da. sonuna kadar hak etti! en çok yarışa o çıktı. kim ne derse desin ŞAMPİYON CEMAL CAN CANSEVEN!
4 yıl önce
73   13

AliKingg demiş ki;
Bence survivor 2020 nin sampiyonu kesinlikle sitenin admini bukadar emek verdin ve bizler için çabaladin sana tesekkur ederiz ...:)
4 yıl önce
10   1

Baku demiş ki;
Admin her sey icin Bakuden Sana cok tesekkur ederim. Bence hak edenler artik elenmisdi Yasin olsaydi daha iyi olurdu cok emeyi oldu. kismet boyleymis.
4 yıl önce
10   8

HAKETMEDİ demiş ki;
Cemal Can survivor olmayı hiç haketmedi onu ünlüler fenomenler desteklerken barılı halk destekledi ve tümfcler birlrşiğ anca bmyfcyi geçebikdi.Ayrıca 10 dk uzatılması bu işte kurgu olduğunu gösteriyor belki de barış kazanmıştı ve uzattılar.Her ne kadar barışın antisi varsa da barış sonuna kadar survivor oldu.Sakatlıklarla,adadakilerle ve en önemlisi AcunMedya ile boğuştu.Kesinlikle şampiyon Barış olmalıydı HAKKI yendi.Ayrıca Danla şimdi cemalin sevildiği için şampiyon olduğunu düşündüğümüzü düşünüyor ama sponsorlar tuttuğunu ünlü oldupu için habire oy istediğini sayfaları satın alıp reklam yaptığını biliyoruz bir de tüm fcler barış champ olmasın diye cemale attı bunu da çok çok iyi biliyoruz.Haketmedin Cemal.Survşvor Champlarından en haketmeyeni sensin.Barış dikenli yollarda yürürken sen pamuklarn üstüne basa basa ilerledin
4 yıl önce
42   124

hayalet demiş ki;
ben hep barışı desteklerdim ama hak eden cemaldi kusura bakmada barış performansın cok kötüydü yok olmuyor gıdemıyorum ben buraya kadar deyıp pes edersen kupayı beklemıceksın sonuna kadar cemal can hak etti hem karakterıyle hem gülen yüzüyle senpatık hallerıyleve adam dokunulmazlıkları kazandı sen barış 1 kere aldınmı dokunulmazlıgı cemale helal olsun barış sende benım için gönüllerin sampıyonu oldun
4 yıl önce
90   21

Sky demiş ki;
Tebrikler Cemal Cana. Bariwida cok seviyorum. Admine cok tewekurler her zaman paylawiyo.sonuncu seriyanida paylawdi Tewekurler Admin Cempion. Azerbaycandan Selamlar.
4 yıl önce
33   7

arif demiş ki;
admin emeğinize sağlık her akşam aynı özveri ile yaptınız işinizi, yemin ediyorum reklamlı ve tv başında izlemek eziyet resmen bunu bir kez daha anladık emeğinize sağlık masterchefi de koyacak mısınız ?
4 yıl önce
10   0

Admin Notu: Evet onuda ekleyeceğiz

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler