logo

Survivor 2020 131.Bölüm 9 Temmuz izle

Özet: Survivor 2020 131.Bölüm izle 9 Temmuz tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2020 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 09/07/2020
Firat demiş ki;
Cemalcan’ın içinde gizlediği bir sinsilik var, hiç güvenilir değil. Umarım bunu fark eden tek ben değilimdir
4 yıl önce
19   35

Şampiyon demiş ki;
Alın size spoiler şampiyon Barış Murat Yağcı olucak. BMYFC olarak arkandayız.
4 yıl önce
6   25

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Ozan demiş ki;
Survivor ı izlemek istiyorum açılmıyo n’oluyo sitelere erişim izni mi kaldırıldı son 5 gün kala
4 yıl önce
6   4

Yasin %46 demiş ki;
Yasine %46 diyorsunuz doğru ilk haftalarda o adam 90 küsür kilo ile geldi survivora ve 20 kilo verdi, 20 kilo verdikten ve hızlandıktan sonra son 4 lü de haftalık tabloda 2. suan kim ne derse desin bu kalan son 4 lü son damlasına kadar hakkettiler Baska hakeden yok muydu bu 4 lü çeyrek finali derseniz Meryem ve ersin abiyi es geçemem Saygılar.
4 yıl önce
10   8

vox demiş ki;
cemal can : burda en son bir kadının ismini vermek isterdim ama yola çıktığım arkadaşlarımı söyleyemedim. ondan 2-3 önce evrimi potaya koydu o da yola çıktığın arkadaşındı barıştan ve berkandan daha eskiydi hem de. bunu demiyecektim ama 4-5 kez kadın ismi söylemek istemedim bilmem ne dedi o zaman evrimi neden söyledin sorarlar adama. kendinle çelişiyosun. iyi çocuk seviyorum da ama doğruya doğru.
4 yıl önce
23   22

büşraya cevap demiş ki;
sevgili büşra, yasin ve cemali bir tutup ilk aylarda hiç performans gösteremediler ama barışla berkan gösterdi demişsin. bir kere ilk haftalarda parvizle en iyiler oyununa cemal çıkmıyordu da ben mi çıkıyordum diye sormak isterim sana. ayrıca yüzde 46 larla yarışan ve bireyselde 0 oyun kazanmış yasinle 4 kaptanlık 4 dok. kazanmış ve sercanın olduğu zamanlarda bile kazanabilen tek yarışmacı olan cemali neden aynı kefeye koyuyorsun? üstelik bu ikilinin üstüne de bireyselde 0 dok. alan, kaptanlık da alamayan tek yarışmacı olan barışı koymuşsun. tabloya bakacak olursak TOPLAMDA 5 AYDA kazanılan tüm oyunlar dahil edildiğinde berkan ve barış değil berkan ve cemalcan zirvede. zaten birleşme sonrası kazanılan oyun listesine bakacak olursanız barışın son 8 kişi içinden 7. olduğunu görebilirsiniz. uzun süre ilk kazandığı oyunların ekmeğini yedi ve sercanla, berkanla, parvizle uzun süre yarışmadığı için cemal ve yasinden daha karlı durumdaydı. durum bu arkadaşlar. hepsinin hakkında hayırlısı olsun ve umarım daha çok hak eden, daha az rol yapan, daha az hak yiyen kişi şampiyon olur.
4 yıl önce
31   7

Büşra demiş ki;
Ulan berkan niye yasini söylemiyorsun elifle yasin bir kapışsaydı en azından resmen direkt elifi yolladın elif son ayki düşüşü hariç performansı iyi bir yarışmacıydı son 4te olmalıydı
4 yıl önce
31   18

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


ucanhollandalı demiş ki;
Barış karakter olarak da performans olarak da Berkan ve Cemal Candan iyi değil ama bir mağduriyet yaratarak bu noktaya getirdiler.Kesinlikle 3.lükten fazlasını haketmiyor ama çoluk çocuk kitlesi yüzünden Berkan ve Cemale yazık olacak.
4 yıl önce
94   37

tolga demiş ki;
alfi çok güzel yazmışsın. Yasin 4 ay önce tuttuğu balıkların ekmeğini yiyor.
4 yıl önce
29   54

seyirci demiş ki;
Duyma engellilerle empati kurdurmaya mı çalışıyorsun bizi Admin? Ses yok videoda
4 yıl önce
19   7

Admin Notu: 3. parça düzeltilmiştir.

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler