logo

Survivor 2020 128.Bölüm 6 Temmuz izle

Özet: Survivor 2020 128.Bölüm izle 6 Temmuz tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2020 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 06/07/2020
Ali Kemal demiş ki;
Elif simdiye kadar her oyunda yenildi, masallah simdi cana gelmis! Sercana karsi aslanlar gibi yaristi! Cemal Can da Allah askina birseyi de aglamadan anlatsin artik, yeter ya.
4 yıl önce
5   7

Kainat demiş ki;
Neden Bu kadar Kötü Atışlar Yapıyorsunuz. Hiçbiriniz Bir Ersin Değil.
Barış İyi Diyen Ya Kördür Yada Gözlüklerini Çıkarıp İzliyodur.
Yasin Hemşo, Sinirliyim Sinirli Diyolar, İyi Oluyorum Ortada Kalıyorum Diyip Acındırma Gerek Yok Öyle Bir Lafa Söze Muhabbete.
Berkan, Yeter Sıktı Tamam Yağmur Yağıyosa Yağıyo Anladık.
Elif, İyisin Hoşsun Ama Performansını Değerlendir Artık
Sercan, Sinsi Yılan Yasini Harcamaya Çalıştın
Cemal Can, Yeter Ağlama
Murat bırak artık Acun Abi Gelsin
Acun Abi Gel artık yeter Seni Görelim Parkurda Artk
4 yıl önce
4   6

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


0bjektif yorum demiş ki;
survivoru yaklaşık 4 aydır izliyorum anlamadığım şey barışın boş yere birinci olması ergen ve 18 yaş altı oylarla sadece dış görünüşünden ötürü mesaj alan barışı anlamadım... birde yarınki bölümde korktu diyo parkurda tırt olan bu adam 18 yaş altı oylardan dolayı hava atıyor umarım bir an önce halkımız bu gereksizi adadan yolcular 4 aydır gördüğüm isimler SERCAN ELİF CEMALCAN BERKAN survivor bunlardan ibaret bence kazanan cemalcan olur finale gidecek kişide umarım ya sercan ya elif olur
4 yıl önce
43   34

Elifffff! demiş ki;
Eliffff! kendin potaya girme ihtimalin olduğunda canavar gibi oynuyorsun Sercan potaya girmeden önce ilk turdan gidiyordun her dokunulmazlıkta. Sana sıra gelince mi canavar kesildin ? Ayıp ya şu Sercan tek başına savaşıyor resmen koca Ada da!!
4 yıl önce
22   7

doğrucu davut demiş ki;
benim bildiğim survivor azim ve mücadelenin simgesi haline gelmiş yada bu şekilde anılan bi yarışmadır ama şu anki kalan yarışmacılardan çok azı bu ruhu yaşıyor özellikle barış sırf sms ine güvenerek yan gelip yatarak şampiyon olmanın derdinde sercanı sevmeyebilirsiniz ama adam mücadele vererek emeğine güvenerek devam ediyor neymiş korktu beni yazamadı ya Allah aşkına parkurda ne yapmışda bu adam bu kadar rahat hadi cemalcan dese tamam adam mücadele veriyor ama barış sırf sms sayesinde kendini üzmeden finale gidecek benim gözümde zerre değeri yok final dörtlüsü sercan,cemalcan,elif,berkan olmalıdır kimsenin fanı değilim tarafta değilim ben bu dörtlüden daha başka sonuna kadar mücadele veren görmedim.
4 yıl önce
35   14

Soledinott demiş ki;
Barışa sürekli kötü yorum yapılmış. SMS ine güvenmiyor çıkıp yarış alsın vs. Dün finalde kaybetti ödül oyunlarında performansı çok çok iyiydi. Sercan sakatlandığında 1 ay dinlendi. Barışın omzu yırtıldı raporu olmasına rağmen yırtık omuzla mücadele etti pes etmeyip. 4 ay performansta zirvedeydi zateb sakatkandıktan sonra düştü. Şu oyunlar barışın sağlam halinde olsa Sercan bir tane alamazdı.
4 yıl önce
28   28

müzik demiş ki;
arkadaşlar 4.part dakika 1:14de çalan müziğin ismini bilen var mı ?
4 yıl önce
1   2

hayalet demiş ki;
sercan korktu barış veya cemali söylemedi asıl bugun nasıl terlıcek konseyde sercan bugun tırnakları yerse kımse sasırmasın ben ssercandan sonra elıfın gıtmesını ısterım 2 araba kazandın gözün doymuyor sampıyon barış olamazsa berkan olsun berkanda olamazsa cemal olsun
4 yıl önce
16   15

Sercan demiş ki;
Barish kadar kendini beyenmish gormedim kim ona guzel oldugunu soylemishse bu da inanmish
4 yıl önce
13   11

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Halk demiş ki;
Barış a rahatlık diyenler Evet çok rahat. Sende 8 kere birinci olduğunu soylerlerse sende rahat olursun. 4 ay perfomans sağladı bırak 1 ay yatsın. 4 ay kendini sevdirdi son 1 ayda değil. Şimdi işinize bakın.
4 yıl önce
7   24

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler