logo

Survivor 2020 121.Bölüm 28 Haziran izle

Özet: Survivor 2020 121.Bölüm izle 28 Haziran tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2020 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 28/06/2020
StardollumhileleR demiş ki;
Nisa survivor tarihindeki en haset kızdır.Nisa; meryemin sakatlanmasını istemekle ve o kaybettiğinde sevinmekle,kendisine sakatlandığında onu sırtında taşıdığı ve ekrana yansıtılmayan motive edici sözler söylediği halde yasinlerle birleşip evrime kamyon diyip daha sonra üzerinde emeği olan yasine kötü insan diyerek nankörlük yapıp hemcinsini her türlü erkeklerle birleşip aşağılayan,ezen, erkekler hemcinsine bağırdığında gülerek olayları izleyen, tek kız olmak isteyen ve survivoru çocuk parkına çevirten,acun babasının ve fenomen cemalin onu kollaması sebebiyle orda hala olan biri olarak şampiyonluk şansını kaybetmiştir.Kadının düşmanı kadındır sözünün örneğisin niso!Şımartılmış ergen seni!Sen survivora göre değilsin. survivor kadını değilsin!Boğazdan dile doğru gelen sesini kes ve röportajlarda holocaust söyler gibi hızlı türkçe konuşmayı kes!Çünkü işine gelince türkçen yok,işine gelince var!
4 yıl önce
55   49

Secooooo Reissss demiş ki;
Ulen Nisnis kimde Sercoo reisyle muhattab edip duruyorsunuz ???? Coluk cocuk bunlar yaaa eminim Sercanda basbaya pisman oldu teklif ettigine Sercooooo Babaaaaa hepsini ezdi gecti helal beeeeee
4 yıl önce
31   31

Zafar demiş ki;
Acun bey neden sercanin dikkatinin dagityosunki amacin ne .ses kaydina emin oldukda sonra soyleyip direk dinletseydinya.adami strede sokuyosun . Acun-bir shekilde reying yukseltmemiz lazim Vidiyo editorler-sercanla nisanin gecmishini arashtiralim.bashga ishiniz yokgi
4 yıl önce
30   19

Fatma demiş ki;
Sercan helal olsun. Bugün sırasıyla cemal barış berkan I yenip dokunulmaz oluyorsun. Başka biri bu performansı gösterse 1 ay konuşulur. Adam bireysele bekliyorum herkesi dedi ve dediğini yapıyor. Tokat show
4 yıl önce
35   36

VOX demiş ki;
sercan çok güzel konuştu dörtlü duygusal bir takım kurmuşlar diye. iyiki de nisayı söyledi adam akıllı adam ikinciye güçlü birini çıkarmadı çünkü yarın kazanacağı belli değil veya elifin kazanacağı belli değil. o yüzden nisayı söylim ki güçsüz biri de olsun dedi. mantıklı da yaptı. burası survivor ve sercan kafa olarak çok da güzel yönetiyor. yarın elif veya sercan kazanırsa barış potada olacak. çünkü cemalin gitmeyeceğine emin zaten ama barış ve berkandan biri gitse bana kar diye düşünür adam. ama inşallah da nisa elenir ki büyük ihtimal de öyle olacak.
4 yıl önce
25   25

zehra demiş ki;
az önce reklamda arap yemeği gördüm midem bulanıyor
4 yıl önce
50   25

Fikret demiş ki;
Burası survivor yok bu efendi yok şu iyi bilmem kim güzel bunlar tek başına hiçbirşey ifade etmez anlayın artık.Mücadele azim istek hırs bunlar olmazsa boş bunların toplandığı bir kişi var oda Sercan adam önüne gelen herkesi tek başına tokatlıyor a1 karşı 5 ama adam yargı dağıtıyor helal olsun.
4 yıl önce
58   30

Acun amacın ne ? demiş ki;
Acun napıyosun sen ya ? Son dokunulmaz maçının öncesinde Sercanın moralini bozuyorsun yarına kadar bekleyemedin mi açıklamak için. Resmen Sercan kazanamasın diye yapılmış bi oyun sanki dönen entrikalar..
4 yıl önce
80   39

Berzan demiş ki;
Barış şöyle barış böyle diyosunuz parkurda herzaman kendisini gösteriyo elif ne zaman dokunulmazlik almis yada en iyi istatistik berkanda o bile alamadı barış o vucuda rahmen yargı dağıtıyo kendisinide acındırmıyo konuşmak için konuşmayın kimsenin ekmeğiyle oynamayın efendilik herzaman kazanır şampiyonsun barış
4 yıl önce
45   54

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Mugdatacevap demiş ki;
Adam barışa sallamış ac bak bi performans tablosu kim hakediyor kim haketmiyor . Eğer sercan finale kalırsa yazık olsun bu survivora .
4 yıl önce
50   85

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler