logo

Survivor 2020 118.Bölüm 25 Haziran izle

Özet: Survivor 2020 118.Bölüm izle 25 Haziran tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2020 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 25/06/2020
damla demiş ki;
ay yasinin alkışı beni gülmekten öldürdü.
4 yıl önce
1   0

Nisaaaaaaaa demiş ki;
Hahahahah elif hic olaylara karismadi diye lincliyor elifi kucuk kardesimiz.:D:D Nerenle izliyon yarismayi sen???Elif aycan ile kavga etti hatta ayni gun mertte barisla etmisti.Elif pek cok kez aycan,askim ve mert ile tartisti,onlarla kavgalari oldu.Hatta aycan,askim,ezgi icin Mertin melekleri benzetmesini yapiyordu bi ara.Bikac kere yunus emreyide azarladi cok asabi oldugu icin.Nisa gibi simarik,aglak bi nankör olmaktan iyidir elif gibi sıkıcı olmak:D
4 yıl önce
8   4

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Elifffffffffdfffdddd demiş ki;
Hahah ben doğru konuşuyorum Elif çok hem de nasıl sıkıcı haberin var mı ? 4 aydır hiç bir olaydan çıkmadı onun sesini bile duymadık ancak şu 2 haftadır sesini duyoruz nihayet. Survivor hiç yakışmadı yani sanki herkesi seviyorda böyle oradaki bütün insanların hakında hep olumlu konuşuyor ama orda sadece Sercan seviyor başkasını değil yani Elif performans : 60% karakter : 0 sıkılmakta : 100%. Çok sakin, sıkıcı, olaylarda hiç yok. Ama sen üzülme Elif daha gitmez herkes onu seviyor kimse yazmaz çünkü sinsi Elif böyle hepsilen iyi ama arkasında neler konuşuyor hiç bilmem ama merak etme yakında gider sen Elif’in fanınsın ama biraz yanlış konuşma lütfen bu arada ben ne nisanın ne barış fanıyım, ben Beko’yu destekliyorum kiss canım.
4 yıl önce
11   13

asdf demiş ki;
nisa çok iticisin ve orda olmayı da hakketmiyorsun bu insanlar sana oy atmayacak ve eleneceksin
4 yıl önce
34   29

Barış ve nisa demiş ki;
Elife sıkıcı diyen küçük kardeşimizin sessiz,ruh gibi ortada gezen,süs bitkisi Barışın ve tatlı görüncem diye saçma sapan, çocukca hareketler yapan şımarık,uyuz Nisa nın fanı olmasıda ayrı bir komedi:)
4 yıl önce
17   14

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Umut demiş ki;
Emeğine sağlık admin. Heryerde survivor tekrarı arıyordum.
4 yıl önce
8   0

Admin Notu: Teşekkürler, iyi seyirler

Elifffff demiş ki;
Tamam belki Elif çok iyi bir insan, hiç problem veya tartışma yaşatmadı, duruşu ve gücü çök iyi ama vallah çok sıkıcı yani konuşurken hep saniyeleri geçiyorum, hiç komik değil veya eğlenceli hiç değil yani inşallah yakında gider onu bir yeşil bitki gibi görüyorum yani hayalet benim için.
4 yıl önce
19   29

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


burcu demiş ki;
admin 15 saniye ileri gitmiyor 5 saniye gidiyor 15 saniye olursa güzel olur
4 yıl önce
2   6

Admin Notu: 15 saniye ileri alma süresi. Bir yanlışınız var

vox demiş ki;
yasin sen son dörtlüde olmayı o kadar çok hak ediyorsun ki inşallah herkes bunun farkındadır ve orda yatanlara değil de senin gibi mücadele eden yüreği güzel insanlara oy atarlar.
4 yıl önce
42   31

Cansu demiş ki;
Şu parça parca nın her basındaki reklam baslayana kadar fitil oluyorum Bir ben mi böyle düşünüyorum ya
4 yıl önce
147   7

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler