logo

Survivor 2020 117.Bölüm 24 Haziran izle

Özet: Survivor 2020 117.Bölüm izle 24 Haziran tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2020 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 24/06/2020
recepsalih demiş ki;
barış performansın olmadığı gibi karakterinde yokmuş bunuda ispatlamış oldun. adada konuşacak kimsem yok dediğinde sen evrimin yanındaydın kendi bencilliğin vardı bunu biliyorduk şimdi karaktersizlikte yapmış oldun evrim gidince dediklerinle. artık gitmelisin
4 yıl önce
21   26

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


voxx demiş ki;
barış artık gitmelisin survivora yakışmıyorsun
4 yıl önce
38   50

Berkannnn demiş ki;
Ben bir şey fark ettim hep ağzınızdan Nisayı konuşuyorsunuz veya eleştiriyorsunuz ama Nisa çok iyi bir insan, hem güçlü bir karakter hem duygusal, pek sevimli ve tatlı. Şimdi Nisa çok iyi performans sergiledi şu 4 aydır ki performans sırasında birinciydi uzun süre (survivor panoramada konuştular) şu an moral konusunda çok çok tabi ki düşüşler oldu yani 21 yaşında survivora çeyrek finale gelmek çok iyi . Bu son zamanlar performansı bazen iyi bazen kötü ama kız hep hızlı geliyor, atışlarda taha konsantre olması lazım. Nisanın kötü günlerini gördük, güzel günlerinide. Hep Nisa haklı değildi yanlışlarıda var bazen oyunu bıraktı, bazen hiç hevesi yoktu ama anlayın onu azcıkta olsa çok genç ve survivor çok zor bir yarışma ama demek istediğim şu : herkesin yanlışları oldu ama kimse eleştirmiyor. Nisa çök iyi bir yarışmacı güçlüde doğrularla ve yanlışlarla devam ediyor, şu an azcık düşüşte performans konusunda ama en son dörtte kalmaya hak ediyor. Nisayı kötü düşünenler veya sadece yaptığı kötü hareketleri konuşuyorlarsa demek ki onu kıskanıyorsunuz. ( Nisa belki şampiyon olamaz ama sürvivora iz bırakmıştır ve survivor oldu). Bu arada ben Nisayı desteklemiyorum sadece doğruları konuştum ve hak ettiği yere gitsin isterim ama tabi ki şampiyon olmasına en çok istediğim kişi berkann, benim için en hak eden bekoo, babako, trankilooo. İnşallah o olur çok istiyorum karakteri, duruşu, performansı, enerjisi, deliliği, gücü, samimiyeti, güzel kalbi inşallah finalde kazanır.
4 yıl önce
32   29

Hajiwon demiş ki;
Bakıyorum herkes Barış i gömmeye çalışmış yine, adam sakatlıktan yeni cıktı, dün berkan ve Barış ikiside 5 de 2 yaptı, nisa 5 de 1 yaptı ama konuşulan eleştirilen Barış olmuş. Bu da gösteriyor ki tuttuğunuz yarışmacılardan daha çok barışla ilgileniyorsunuz, adam performans üçüncüsü, yeni cıktı sakatlıktan, 2 buçuk hafta sonra bitiyor zaten survivor son haftalarinda ilk dörde girmeyi zor başardı bazilari, o yüzden bazı yorumlar saçma ve gereksiz gözüküyor.
4 yıl önce
24   12

Ahajshajs demiş ki;
Ya bu 2.partta takım seçmede muratı momtajla mı oraya koymuşlar çocuğun etrafında mavi ışık var ahaldhaşfjqşfjq
4 yıl önce
1   1

Berkanabaksen demiş ki;
Daha dun Sercana resim cekilirken adamsin vs. Diyen Berkan, Cemala nasil hareket yapiyor beni almasin sercan diye. Seninde masken dustu berkan.
4 yıl önce
19   4

KUZU REİS demiş ki;
Cemalcan haklı kendinde ilk seçme hakkı var ve tabi ki ilk seçme hakkını sabote etmeye çalışan bi sercan var burda sercan dediğini yapacak olsaydı nisayı alırdı Lafları havada bırakmazdı şantajla işler yürümüyor keltoş bey
4 yıl önce
40   62

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


vox demiş ki;
barışın kıyafetleri bile kırışmıyor o kadar çok yattı ki artık tişörtü de solmuyor. :)) sıradaki giden yarışmacı barış veya nisa olmalı. öyle olmalı ki bu survivor haftalarca birinci çıkan merti nasıl birden elediyse barışın da elenebileceğini göstermeli. ne performans var ne bir katkı var sadece orada duruyor. attığınız oylara yazık gerçekten. hakkeden birileri varsa o da elif,sercan, cemal , yasin ve berkandır. onlara atın oyunuzu yazık orda bir yerini yırtıyorlar biraz da bunları görün.
4 yıl önce
42   55

Barış demiş ki;
Cemalcan i seviyor(d)um ama bu gece yaptigi basta etik olarak yanlis, tam türkcesi şu aslinda hem ekmeğim tüm olsun hem karnim tok olsun... Oyle bi dunya yok, berkanda bozdu kendini. Sercan sonuna kadar hakli
4 yıl önce
39   25

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


mugdat demiş ki;
cemal :bi insan evladi bu kadar mi temiz olur
nisa :kiskanc ve hirsi becerilerinin cok onunde
berkan: becerileri heveslerinin onunde haddini biliyor hukukunu bilmiyor
baris: geckin karilarin sevgilisi oldugundan sms basarisinin verdigi ozguven ile bitirici
sercan: surekli ne kadar hirsli azimli oldugundan bahsetmesinin aksine eksikligi hirs yok bitiricilik yok
elif: beyin kaslari cok bakir fizik ve mental en guclu yarismaci
yasin : bos beles olsa da en nihayetinde temiz kalbli akli yok fikri cok
4 yıl önce
21   141

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler