logo

Survivor 2020 112.Bölüm 19 Haziran izle

Özet: Survivor 2020 112.Bölüm izle 19 Haziran tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2020 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 19/06/2020
Nisa demiş ki;
evrim yerine yasin orda olmayı hakediyordu
4 yıl önce
3   3

Yasinin Çektiği Çile. demiş ki;
O değilde yasinin çektiği çileyi kimse çekmemiştir survivor tarihinde.
4 yıl önce
17   4

someone demiş ki;
6. part 3.53 şarkı ismi Plain Jane - ferg
4 yıl önce
2   0

Aburak demiş ki;
6.parça 3.53 şarkı ismi ????
4 yıl önce
3   0

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Cemrenizz demiş ki;
Evrimin olduğu bölümleri sardirarak izleyenler burda mi sayımızı bilelim
4 yıl önce
35   16

ahmetsezen demiş ki;
evrim karaktersel olarak gitmeyi ne kadar hak ediyorsa, barışta şampiyon olmayı o kadar hak etmiyor, hali hazırda şampiyonluk cemalcanın hakkettiğini zaten gösteriyor
4 yıl önce
35   15

yetti demiş ki;
barışa efendi diyen bir kitle var. her yere bmy bmy yazarak seven insanı bile soğutabilecek bir kitle. barışın yabancı bikinili kızlara yazdığı rrrr youre burning gibi yorumları görüp hala sevebilen bir kitle. evrime oyuncu, sahtekar diyorlar ama unutuyorlar ki acun evrimle barışa "ne konuşuyorsunuz" deyince evrim kızarıp bozarırken barış saliseler içinde bir yalan üretip utanıp sıkılmadan acun beye söyleyebilmişti. yalan söyleyebilme hızlara bakarak kimin oyuncu olduğunu anlamaya çalışabiliriz.
4 yıl önce
47   35

yorumcu demiş ki;
dürüst olmak gerekirse evrimi ilk defa bu kadar mutlu gördüm. çok pozitifti bu bölüm yeni takımlar herkes için iyi oldu gibi (berkan dışında adama takım beğendiremiyoruz) dün berkanı eleştirmiştim yaptığı haraketler benchde oturuş tarzı hiç hoş değildi ama bugünde tebrik ederim hem performansından hemde aynı tavrı ödül oyununda sergilemediği için. berkanın yaptığı evrim yapsaydı daha farklı tepki gelirdi halktan. gönüllülerde evrimi değersiz hissettiriyolardı. hem elifi de çok seviyo evrim hem de yaşıtı sercan da aynı şekilde evrimle yaşıtlar. berkan bu sadace bi yarışma ben şampiyon olmaya geldim arkadaş bulmaya değil düşüncesine girse onun için de çok daha iyi olur. ve berkanın evrim ata bindiğinde laf sokmasını hoş bulmadım yani orda eğleniyosunuz sonuç olarak onu demese de olurdu. barışın arkadaşlık dostluk bitti demesi taktiksel ve haklı buluyorum arkadaşlıklar güzel ama bireysele geçince daha çok kendini odaklanmalısın performansını yükseltmeye odaklanmalısın. umarım cemalcanda kendine daha çok odaklanır aynı şekilde nisa da onların arkadaşlığıda çok güzel ama bu dönemde daha çok kendilerini geliştirmeliler. elimden geldiğince objektif yorum yapmaya çalıştım :))
4 yıl önce
17   36

Barış Murat Yağcı demiş ki;
Beni desteklediğinizi biliyorum likelarınız ile gösterin bana
4 yıl önce
70   110

SerElBer demiş ki;
Allahtan kırmızı kazanmis.Maviler çok çocukça ve uyuz oluyorlar öyle avengers taklitleriyle falan.Yasin dışında.
4 yıl önce
46   60

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler