logo

Survivor 2020 106.Bölüm 13 Haziran izle

Özet: Survivor 2020 106.Bölüm izle 13 Haziran tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2020 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 13/06/2020
evrimin kalbi iyi bence demiş ki;
kızın içi dışı bir bence sadece tepkileri çok yüksek ve ne düşünse onu söylüyor o yüzden göze çarpıyor ordakiler içlerinde gizledikleri için gözümüze çarpmıyor. Birinin canı yansa evrimin ani tepkisi hemen korkmak o kişi için endişelenmek bence iyi bir insan sadece aşırı konuşuyor.
4 yıl önce
58   58

Örgütlü çeteler demiş ki;
Barışla ilgili kötü yorumlara gelen dislike sayısına aldanmayın. Barış fanları " şu yoruma gelin şu gönderinin altına gelin " diyerek birbirlerini örgütlüyorlar seri dislike atiyorlar. Yani bu sayılar gerçeği yansıtmıyor.
4 yıl önce
57   39

gitselerde kurtulsak demiş ki;
cemal can ve nisa gitsede kurtulsak ağlayıp zırlamalarından usandım gına geldi artık ayriyetten yasinden de show amaçlı gelmiş aşırı agresif diğerleri herşeye ağlıyorsa bu da herşeye sinirleniyor ayriyetten sahteden şive yapıyor.
4 yıl önce
1091   774

firko demiş ki;
Cemal Can çok iyi 5/7
4 yıl önce
92   156

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Hasret demiş ki;
Evrim gitseydi keşke ne güzel olurdu huzur girersi adaya
4 yıl önce
150   238

karakter demiş ki;
Sürekli karakterden bahseden insanlar asıl karaktersizliği yapanlar. Barış bir kadına el kaldırmış hala karakterden bahsediyor. Evrim’in arkasından sürekli dedikodu yapıyor. Evrim ise röportajda, tartıştık ama Barış iyi bir insan diyor. Utan Barış utan. Oradaki hiç bir erkek Evrim kadar delikanlı değil,helal olsun sana Evrim!
4 yıl önce
122   83

Önder demiş ki;
Burda barişi kötüleyenleri anlamiyom adam size naptıda karalama politikasına giriyonus adamı madem sevmiyonus oy atmassınıs olur biter yorumlara bakiyom bariştan başka bişey yazilmiyor =) ;P
4 yıl önce
110   115

Adnan demiş ki;
Evrim,Nisa’nın yanına nasıl koştu bir anda daha önce parkurda bu kadar hızlı koşmamıştır. Çok yardımsever ve iyi kalplisin Evrim.
4 yıl önce
168   104

Zeynep demiş ki;
Yok efendim neymiş?Her Barış’ı destekleyen körü körüne bağlanıyormuş. Diğer yarışmacıların karakteri çok düzgün parkurun içinden geçiyorlar da biz mi göremiyoruz? Ayrıca sakatlıktan çıkmış ve 2 metre biri olarak parkurlarda elinden geleni yapıyor. Smsde 1. gelmesi için her oyunda tüm sayıları almak zorunda değil bu kadar sığ düşünmeyin.Pardon sığ bahane bulmayın desem daha doğru olur.Her oyunda çok iyi olan mı var da o 1. olsun istiyorsunuz?Birçok örnek var ama en önemlisi:Birinin insani değerleri yüksekse adamına göre çıkmaz ortaya hep vardır içinde. Barış sakatlanınca dalga geçenler,inanmayıp bir halini hatrını sormayanlar başkası ufak bir sakatlık geçirse bile gidip bakıyorlarsa onlar insan olamamış demektir.Daha insan kelimesinin hakkını tam anlamıyla veremeyen kişiler 1. gelmeyince de Barış’a oy atanlar körü körüne bağlanmış oluyor,peh!Onlar hep sayı alsa hiç fire vermese kaç yazar? Asıl kör olan belli sadece algılarınızı açıp at gözlüklerinizi çıkarıp biraz da öyle izlemeniz gerekiyor programı. Teşekkürler
4 yıl önce
74   115

Performans diyenlere demiş ki;
Barışın performansı iyi diyenler lütfen atış yaptiklari hizaya bi baksin. Artik kizlarla ayni hizadan atis yapıyorlar bu adamın da boyu 2 metre upuzun kollarıyla uzansa zaten mekanizmaya değecek. Ee bir zahmet bunu bari yapsın tana gibi yatmakla geçti zaten survivor i. Nasil olsa enayiler bana sms atıyor diye bi ara oyuna bile çıkmaya tenezzül etmiyordu tembel barış. Oradaki herkes Barıştan daha çok emek verdi. Bunun survivor i yatarak gecti enayi halkimiz sağolsun.
4 yıl önce
179   81

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler