logo

Survivor 2020 105.Bölüm 12 Haziran izle

Özet: Survivor 2020 105.Bölüm izle 12 Haziran tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2020 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 12/06/2020
Izleyici demiş ki;
Evrim neden ağlıyor??Yasin Barıştan neden özür diledi?? Açıklayayım: 1.Cemali daha önce ağlayarak kandırdı, bu sekilde tekrar onu yumusatarak oyun almaya çalışıyor 2. Elifin duygusallığı kullanarak kendini acindirip elemede ismini yazmamasini saglayacak 3. Planları burda da bitmedi, zaten ilk röportajında cemalcan ve nisanin duygusal olarak zayif olduklarini, ve kazanmak icin ordan yürüyecegini imâ etmisti, sercani yanina alip ismini yazdirmamak icin nisanin zayif noktasini söyledi ve kameralarin cekmedigi yerde kızın modunu düşürttü, bunu cemal anlamasin diye sayı aldığında sevinmemis gibi yapti 4. Kendisi gibi Barışa gıcık olan yasine de büyük ihtimal barisin zayif noktasi (kilo veya ödem) ile ilgili şaka yaptirtti, barışın ricasi bunu yayina koymayin demistir(muhtemelen) onun da modunu bu sekilde düşürüp sayi aldilar 5. Ardahana da kaptan olarak zaferi tattirdik ayağı yapip, ilk elemede onun ismini cikartacak nokta.
4 yıl önce
11   24

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Objektif demiş ki;
Nisaya kameranın arkasında yasin garanti bir şeyler diyor kızın modu nite durduk yere düşsün eşleşmede iyiyken. Ve görüntüler birbirini tutmuyor. Gülerken 1 dk sonra ağlıyor. Yasin ve evrimin merhaba işi bu. Ayrıca kıza bipoplar vs demeyin 1.si bunlar dalga geçilecek hastalıklar değil ve survivordayım bipolar olayım hadi diyilebilecek bir hastalık değil 2. Side kızın bir ailesi var unutmayın yorum yaparken
4 yıl önce
45   35

Zeynep demiş ki;
- barış, nisa, cemal ve berkan oyun başında çok keyifliler. ne olduysa nisa daha ilk oyunundan sonra birden ağlamaya başlıyor. neden?

- barış benchten uzaklaşıp prodüksiyon tarafına yürüyor ve bir şeyler söylüyor. gayet ciddi. yasin itiraz edince “başka bir şey söylüyorum” diyor. barış ne hakkında ne söylüyor? 

- bu olay üzerine ardahan berkan’a “barış’la konuş gözünü seveyim” diyor. ardahan’ın uzamamasını istediği konu ne?

- yasin daha ilk oyununda (yanlış hatırlamıyorsam nisa’yla olan) atışları 3/3 yapıyor. hatta benchte en iyi sen attın diye konuşuluyor. ama yasin oyunda bir daha oynamıyor. nedeni ne? açıklandı ve kaçırdık mı acaba?

- benchte barış, berkan ve cemal nisa’ya destek olurlarken şu cümleler geçiyor: 
barış: “karakterli, temiz kalpli insanlarla oynayalım”
nisa: “bari insan kaldık öyle düşün”
berkan: “en azından karakterli bir mücadele olsun”

bu cümleler kimin için ya da ne için söyleniyor? 

- barış oyun sonrası seramonide aşırı ciddi bir tutumla yasin’in bir özür dilemesi gerektiğini söylüyor. bakın bu çok ilginç. barış bu zamana kadar defalarca kez söz işitti. ve bu çocuk her defasında da alttan aldı, olgun davrandı ve sükunetini korudu. ama dün ilk defa böyle bir şey bekledi. o sırada da yasin ve evrim baya baya gülüyorlardı barış konuşurken. barış yasin’den ne için özür dilemesini bekledi? konu neydi? ben anlamadım, kaçırdım mı? 

- seramonide yasin ve evrim dışında gülen başka bir yarışmacı var mıydı? özellikle kırmızı takımdaki yüz ifadelerine baktım. barış, nisa, cemal, berkan aynı oyun içindeki gibi çok çok ciddiler. neden? 


4 yıl önce
47   42

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Yeter... demiş ki;
cemal can la nisanın ağlamasından bıktım artık kreşe döndü ortalık ünlüler gidince keyfi kaçtı Mertin zekice laf sokmalarını ersinin parkurda ki performansıyla bizi şaşırtmasını Pervizin ödül alınca ne gider demesini ve sayı aldıkdan sonra ersinin sayıp nakavt demesini özledik,afedersiniz ama ota boka da ağlanmaz.
4 yıl önce
61   46

Survivor B demiş ki;
Merhaba, Görüntü kalitesi secenegi bazen yok oluyor, 240 secenegini aktif edebilmeniz mümkün mü? Teşekkürler.
4 yıl önce
6   1

Mintika demiş ki;
Survivor izlemek için girip çıkan Arap yutup videolRini izleyip cikiyorum tâsakkurler âdmin
4 yıl önce
9   1

Tuğba demiş ki;
Kırmızı takım dokunulmazlığı kaybederse çok güçlü isimler elenmiş olur kesinlikle birini de olsa almaları lazım ki mavi takımdan biri gitsiiin... Umarım Evrim veya Yasin gider.. Evrim aşırı samimiyetsiz ve yapmacık geliyor. Yasin ise iyicee sınırı aştı hiç keyif vermiyor izlerken... Böyle tipleri görmek istemiyoruuuz...
4 yıl önce
68   114

Batuhan demiş ki;
Abi bu aralar Acun Medya montajlarda falan çok hata yapıyor.Bence daha az hata olmalı.
4 yıl önce
26   4

takımlar demiş ki;
Kırmızı takim çok itici olmaya başladı. özellikle Nisa ve Barış.
4 yıl önce
60   113

Dogan demiş ki;
Bu Nisada banko bipolar bozukluk var. Ortada hiç bir şey yokken bu kadar modunun ani degismesi hic normal değil
4 yıl önce
75   59

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler