logo

Survivor 2020 100.Bölüm 7 Haziran izle

Özet: Survivor 2020 100.Bölüm izle 7 Haziran tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2020 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 07/06/2020
serdar demiş ki;
ben hayatımda bukadar adam.ın a sı olmayan karakterin k si olmayan kısaca hiçbişeyi olmayan sercan biliyorya orada kavga olmaz mutlaka araya birileri girer maçlardakiki gibi küfürler embesillikler .....biride acunmedyadan birileri yunus emreye konuşmasını anlatmasını biraz ğretse eğitim şart sarı oğlannnnnnnnnnnnn...son olarak barış hakikaten çok iyi oynuyosun ama parkurda değil sercanın titrediği gibisin adamlıktan uzaksınız 3 üzzzzzzz iyiakşamlar
4 yıl önce
20   10

Ayşenur demiş ki;
Barış sakatsan oynayamıyorsan git burası survivor
4 yıl önce
31   31

can demiş ki;
yalak SARI PAPATYA gider,.
4 yıl önce
12   2

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Buğra demiş ki;
Mavi takım hala nasıl sevebiliyorsunuz yunus emre,berkan ve barisa yaptiklari basit seyler degildi
4 yıl önce
15   15

Esat demiş ki;
Berkan reir yine ben tek siz hepiniz demiş performansı ile ardo taklidiyle yasin bahanesiyle evrimde konuşmasıyla yine boş yapmış
4 yıl önce
10   7

ezgi demiş ki;
sercan karaktersiz bomboş adamsın. sürekli bu adamlara şans şans diyen sensin 2 aydır. ayıp be.
4 yıl önce
49   31

antiacun demiş ki;
acunun sercanı sürekli paklamasından bıktım. sercan süreklipislik yapsın küfretsin acun gels,n hep mavilere özür diletsin. yeter! barış kadar karaktersizi de yok. yasinlere habire mağdur edebiyatı yaptıgı söyleniyor ama asıl mağduru oynayan barış. ama fan kitlesi anlamayacak kadar kör.
4 yıl önce
40   20

Evrim demiş ki;
Evrim icindekileri soyledigi icin, dusuncelerini diline doktugu icin goze batiyor. Her zaman hakli olmayabilir. Bazen susada bilir ama en azindan ici ve disi ayni. O yuzden sevilmiyor. Sinsi olsaydi bu kadar konusmamasi gerektigini bilirdi. Bence o kiz dogal. Ama dedidim gibi her dusuncesine soyledigine katilmasamda en azindan cok net bir kadin bana gore.
4 yıl önce
26   20

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Fazla Op demiş ki;
Evrim Dobra Kadın herşeyi direkt lap söylüyor,tabi haliyle patavatsız erkeklerden sayı da alıyor tabi veriyorda ama kadınlarda ki en başarılı grafiği çizen kişi yükselen grafiğide var, düşünüyorumda ilk parkurlara çıkıtığı zamanları yavaşdı tabi bir Tuğba Melis Türk Yada Gizem Birdan gibi de yavaş değil di artık başa baş geldiği parkurlar var hem kadınlarla hem de erkekler ile :) evrim izlettiriyor kendini survivorun tuzu öyle diyeyim nasıl pilava tuz atmazsan lapa gibi yersin o şekil.
4 yıl önce
53   42

Suvivır izleyicisi demiş ki;
Sercan böyle yaparak kendi karakterini gayet ortaya çıkardı sevimsiz bir kişilik
4 yıl önce
43   11

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler