logo

Survivor 2020 77.Bölüm 15 Mayıs izle

Özet: Survivor 2020 77.Bölüm izle 15 Mayıs tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2020 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 15/05/2020
Z işte demiş ki;
Neden herkes yorumlara nisa keyfinden oyuna gelmemiş gibi yazmış acun da söyledi kız sakat ve "klinikte"
4 yıl önce
14   0

ecem demiş ki;
nisa basketbolda sakatlandığı için çıkamıyor . 2 gün önce biri klinikte olduğunu ve artık bir haber vermelerini yazmıştı hatta
4 yıl önce
14   0

Emre demiş ki;
Poolside party sarkinin adi Aylin
4 yıl önce
2   1

Emre demiş ki;
Nisa nerde bilen var mı 2-3 bölümdür ortada yok. Son zamanlarda da bi görünüyor sonra bütün bölüm yine kayıp. Bu nasıl iş hicbi seye katkısı yok sadece ödüllerde ortaya çıkıyor. Survivora niye geldin Nisa???
4 yıl önce
22   41

Pamuk demiş ki;
Emre ne zaman gidecek? Ses tonuna katlanamiyorum kendini begenmis tavirlarina, devamli gönüllüler takimini biraktigi Halde trauma gecirmesine haaaala lag atmasina. Demekki orda bir kac hafta daha kalsaysi kendi kendine kafasini yemis bi halde ünlülere gecerdi herhalde!!! Evrime neler oluyor?! Bu kiz böyle degildi.. Ilk defa bu bölümde cok itici oldu! InsAllah düzelir bu adada evrim olmasa sIkIcI olurdu hersey diye düsünüyorum. Yasine gelince, evet cok iyi bir kisi olabilir, cok emegide gecmis olabilir, galat nisanin her simarikligina katlanip, her haline aminnah demeleri uyuzluk! Böyle bir tolerans evrime kesinlikle göstermezdi Eminem. Miss ya bebegim güzelim olur oyle yok o yok bu diye konusuyorken, evrime erkek mis gibi davraniyir neden??? O kiz Eger boyle olduysa onlarin yuzunden olmustur!! En sevmedigim sey mod dusuklugudur, yok canim istemiyor modum dusuk oynamicam bilmemne aglamalar, noluyoruz? Survivora niye geldi Nisa cocugumuz??
4 yıl önce
35   16

Doğa demiş ki;
Nisa nerde ??bi yeri kaçırdım ama nereyi
4 yıl önce
7   1

Uğur demiş ki;
Nisa yine kayıpları oynuyor kız yattığı yerden finale gidecek,anlamadığım bukadar nazlanacaksan bırak kardeş konuş Acun la diskalifiye etsinler,sanarsın her oynadığında oyunu taşıyormuş gibi de nazından geçilmiyor çocuk gibi rüzgâr esse üşüdüm diye ağlayıp oyunu bırakıyor.
4 yıl önce
63   25

Devrim demiş ki;
Bos yapmayi birakin. Evet, Evrim zor bir karakter, ama hic bir zaman oyuna cikmamazlik yapmadi. Nisa ya oyuna cikmaz, sakatlanir, kisaca kiz olarak takimina fazla bir katki gostermedi. Berkani sevmiyor ve hep dogrulari soyluyor diye dislamayi birakin. Dobra olmak, simarik ve dalga gecici tavir sergilemekten daha iyidir. Kusura bakmayin, ama survivori maddi ve manevi en iyi yasayan kadin oyuncu Evrimdir!
4 yıl önce
59   43

Ayliin demiş ki;
4. Parçada ünlüler yemeğe gittiği sırada 25. dkk 32. saniyede çalan bir şarkı var Allah ını seven söylesin ismini
4 yıl önce
0   5

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Emre demiş ki;
Aycanın saçı toplu demekki dokunulmazlığı kaybetmişler sevindim :)
4 yıl önce
36   24

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler