logo

Survivor 2020 76.Bölüm 14 Mayıs izle

Özet: Survivor 2020 76.Bölüm izle 14 Mayıs tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2020 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 14/05/2020
Sero demiş ki;
Evrim çok iğrenç bi insansın
4 yıl önce
13   7

Eda demiş ki;
Evrim senin kadar çirkef ikiyüzlü karaktersiz bi insan görmedim. İlk başta oy bile atmıştım asla helal etmiyorum
4 yıl önce
34   27

İyi bak demiş ki;
Ayca dan önce elif söylüyor kelimeyi randevu almak diyo o yüzden geçerli
4 yıl önce
6   0

E A demiş ki;
Arkadaşlar nisa nerde
4 yıl önce
25   8

Mr.nobady demiş ki;
beyler evrimin o kadar fanının olduğunu düşünmüyorum belliki sadece like yada dislike kasıyorlar evrimin doğrultusunda 2-3 eleman hakikat ortada tek haksız olan evrim
4 yıl önce
38   98

Sbst demiş ki;
Evrimle sarı papatya nasılda güzel anlaştı öyle maç esnasında
4 yıl önce
27   81

Elif demiş ki;
Acun medya ekiniyle gönüllüler takımı yer değiştirseydi, yani barış Berkan Yasin Ardahan acun Medyada oynayıp diğerleri gönüllülerde oynasaydı bırak 19-19u 19-10a bile gelemezlerdi.Kesinlikle gönüllülerin üzerinde büyük bir baskı vardı.Acun medya resmen Berkan’a,barışa hayvan gibi saldırmasına rağmen onlar ufacık birşey yaptığında bağırıp, ağladılar resmen.Acun yarışmanın sahibi olmasını resmen üstünlük yaptı oyunda da.Mert itiraz etti diye adamı ödülden mahrum etti..Gerçekten acun, iğrenç bi insan.
4 yıl önce
30   0

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Ersin Babuş demiş ki;
Barış kısaca şey demek istiyor "Senin dedikodunu yapıcaz bi rahat bırakmadın. " Dün de oyun sonrası gevşek gevşek diğerlerini yokluyordu. Desteği aldı şimdi gürlüyor, ucuz ucuz laf sokma peşinde ... Utanmadan da " yılan " benzetmesi yapıyor kıza, üstüne bir de şaka demez mi ... Yüzü bile kızarmıyor, yazık ... Yasinden hiçbir farkı yok bu herifin, sinsi versiyonu.
4 yıl önce
103   82

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


murat demiş ki;
maçın berabere bitmesi kadar saçma bir şey yok. 1 saat izliyorsun acaba kim kazanacak diye ve millet takım seçiyor, bekliyor, Gönüllüler o kadar yoruluyor. Sonuç, hadi berabere bitirelim herkes yemek yesin. Sonuna kadar gelen bir oyunu 1 sayı kala sonuçlandırmak lazımdı ne olursa olsun. İyi ki tv den izlememişim. Birde admin senden ricam partların kapak resimlerine o partta ne olacağı anlaşılmayacak şekilde resimler koyarsan daha iyi olur. Tam partı başlatacağımız sırada sayıları falan görüyoruz ve spoiler oluyor.
4 yıl önce
19   1

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


TRBOSS demiş ki;
acundaki hırs kimsede yok aga adam kazanmak için yaşıyor. dünya kadar para kazanmış milyonlara sahip, üne sahip ama hala kazanmaya aç ufak bi basketbol ya da futbol maçını ne kadar ciddiye alıyor.
4 yıl önce
152   3

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler