logo

Rise Of Empires: Ottoman 1.Sezon 6.Bölüm izle

Özet: Rise Of Empires: Ottoman 1.Sezon 6.Bölüm izle netflix yapımı belgesel dizi tek parça ve hd kalitede izlemeniz için sitemizde.
Yayınlandı: 25/01/2020
Deli Dumrul demiş ki;
Hadi elin adamı kendi rezilliğini kapatmak için bu filmi yaptırır da, bizim içerdeki soyu olmayanlar bu filmin yapımına nasıl dahil oluyor, asıl problem orda. Bi tane şerefli çıkmadı mı kardeşim "biz burda film yapıyoruz ama bu kadar olmaz" diyebilen?
4 ay önce
0   0

Ümit Çelik demiş ki;
6 bölümü de izledim. Tam bir hayal kırıklığı.. Sanırım savaş meydanlarında kazanamadıkları nı 569 sene sonra netfliks aracılığıyla elde etmek istiyorlar. aynı hakareti Muhafız dizisinde de yaptılar, dizinin başından beri akıncı beyi olan muhafız son bölümde patrikhanenin düzenlediği denize haç atma merasimi ile rum gençlerinin haçı çıkarma ve kotuyucunun rum genci senaryosuna döndür düler, burada da filmin galası Fatih ın ego savaşları ile noktalandı..Film gerçekleri yansıtmıyor, ticaret için yapilması gerçekleri saptıramaz. arkasında gizlenen emellerin farkına varmamak elde değil..Hepimiz bir tanrının evlatlarıyız artık bu din savaşları ile nağdaştırarak hareket etmeyin...saygılarımla.
2 yıl önce
9   1

Ufuk demiş ki;
Gerçekten Fatih Sultan Mehmet i bu kadar kibirli ve dik kafalı göstermek aptalca o hoşgörüsü ve adaletiyle ünlenmiş bir sultan ayrıca babası ondan geri almıyor o babasına dünyaya ders veren aklı ile tahta geri gelmesine emir veren bir sultan tarih söz konusuysa heleki o tarih Türk tarihi ise yapımcılar biraz daha dikkat etmeli
2 yıl önce
16   6

sinan demiş ki;
adamalr bilim kurgu dizisi yapmıs resmen gercek tarihle alakası yok
2 yıl önce
12   2

Ottoman demiş ki;
Bu kadar kötü fetih mi yapılmış bir cüstinyani koskoca osmanlıyın içinden geçmiş bumu ya bırakın bu işleri koskoca şanlı fatihimizi bu kadar basit karalamayın yazıklar olsun türklükten utandım ya osmanlı yeni çerileri bu kadar mı zayıf, adamlar tokatla boyun kırıyorlar ama burda gavurlara bisi yapamıyorlar.. yazıklar kere yazıklar olsun . bunu bu şekil izlettirip koskoca fatihimizi sıradan biri , cüstinyani yi de büyük ve güçlü bir komutan yapan yapımı sırf damarlarımdaki türklük kanımın sinirinden dolayı izleyip bitirdim bu filmi bu şekilde olamaz .. bizleri alçak olarak göstermişler antin kuntin yaparak almışız ulan 60 kg gürz sallayan pehlivanımız nerde şerefsizler nağralarda daldılar içeri ne kadar basitleştrmşler 2bin kişilik yunan italyan kırması 180 bin osmanlıya savaş kazanıyordu ya sinirden iki gündür uyumuyom , isterseler mahkemeye versinler beni bir türk on gavura bedeldir.
2 yıl önce
14   3

merve sarkaya demiş ki;
vakit bulursam hemen izleyeceğim
2 yıl önce
3   2

Kakadurdy Nazarov demiş ki;
Bu diziyi hiç sevmedim. Türkler istanbulu müslüman yapmak için aldı intikam için değil. Ve müslümanlar oraya İslamı yaymak için gitdiler. Hristiyanliği öğrenmek için değil. Elin netflixine tarihimizi dizi yaptırırsanız böyle olur işte
2 yıl önce
17   12

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Mehmet demiş ki;
Admin Game of Thrones i de koysan arşive süper olur. :)
3 yıl önce
11   3

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler