logo

içerde 33.Bölüm izle

Özet: Sarp'ın Celal'in adamı olmadığını aslında bir polis olduğunu Mert öğrenir. Bundan böyle hem Mert hem de Sarp artık içerde değillerdir. ve birbirlerine karşı ölümüne düşmandırlar. Gerçeklerin ortaya çıkmasıyla çok sinirlenen Mert bu durumu Celal'e anlatmak istemektedir. Fakat Eylem ile Füsun'u zor durumda bırakmamak ve canlarını korumak için bu durumu şimdilik kimseye anlatmaz. Mert'in hedefinde ise ilk olarak Kudret vardır. Kendisiyle olan hesabını gördükten sonra Sarp'a cezasını vermek konusunda kendisinden emindir. Kudret'in paralarını ele geçiren Alyanak ise aynı zamanda deprem etkisi yaratacak önemli bilgilerin yer aldığı dosyaları edinmiştir. Bu sayede cesur birisine dönüşen Alyanak, Celal'i yok etmek için çalışmalara başlar. Aynı zamanda Sarp ile Yusuf'ta Mert'in durumu anladığını bilmeden yeni bir plan düzenlemektedir. Celal'de, Kudret'i yok etmek adına farklı bir harekete girer. Bu olaylar meydana gelirken Celal'in, kendisinden gizlenen önemli bilgiyi öğrenmesiyle sıcak savaş resmen başlamıştır.
Yayınlandı: 10/05/2017
Furkan demiş ki;
Mert mezarlıkta sarpla yusuf müdürü nereye gizlenipte dinledi öyle onlar gidince çıktı bi anda melegın mezarına gitti hiçte saklancak bi yer yok orda ama :d depoya mertle sarp tek arabayla beraber gittiler de sonra mert sarpı nası takip etti acaba o da bi garip
2 ay önce
1   2

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


MEMOLİ demiş ki;
Film içinde film var:)
1 yıl önce
10   4

Deli Davud demiş ki;
Uzata uzata iyice seyini cikardilar dizinin, yaraticilik sifir, 100 bölüm kardes olduklari ortaya cikmayacakmi yani bunlarin senaristler yeni konular bulamiyorlar herhalde.
09.05.2017 - 00:32
22   31

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler