logo

içerde 27.Bölüm izle

Özet: Yeşim ile Mustafa alışveriş yaparken, Mustafa bir anda kayıplara karışır. Ne yapacağını bilemez bir halde Mustafa'yı arayan Yeşim, kaçırıldığınının farkına varır. Hemen acil bir şekilde olayı Celal'e anlatır. Bu olay polise bildirilir. Az bir zaman sonra Mustafa'yı kaçıran kişinin Kudret olduğu anlaşılır. Bu kaçırılma olayı Kudret'in kafasındaki büyük planın sadece ufak bir tarafıdır. Ayrıca Kudret, Mustafa için para talep etmiyordur. İstediği şey bundan çok daha fazladır. Öbür taraftan Kudret, çocuğunu kurtarmak isteyen Yeşim için bir tuzak düzenlemiştir. Mustafa'ya karşılık Celal ile karşı karşıya gelmesine neden olacak bir takas telifinde bulunur. Yeşim bu teklif için evet demese bile nihayetinde çaresiz kaldığı için kabul etmek mecburiyetinde olacaktır.
Yayınlandı: 28/03/2017
Allah bilir kim demiş ki;
Arkadaşlar melek ölüyo ilerleyen bölümlerde
10 ay önce
1   12

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Medcezir demiş ki;
Dizi on numara ilk izledigimde cok guzel geldi ama suan daha dikkatli izleyince hem sacma yonleri var hemde cekim hatası cok
2 yıl önce
14   5

sevin demiş ki;
Celal yaptiklarinin bedelini ödüyor. Kudret özelikle bu olayi(Sarp-Umut) hatirlatmak icin yapmis sanki Celali bastan beri sevmedim ama Kudret rölünü oyuncu iyi canlanidiriyor onu sevdim Celale hep gülmek geliyor icimdem hele kizgin oldugunda bakarken:)))hani ufak cocuklar kizgin bak bakayim dersiniz onlarda öyle komik yaparlar yüzlerini güleriz ya...Sarpin annesi oglunun hayatini kurtarinca Celal de günah cikarmaya gelmis komisere öyle tahmin ettim ben.sona Dogru güzelesiyor bence.
29.03.2017 - 21:35
5   1

Oğuzhan demiş ki;
Yeni bölüm ne zaman yuklenmeye başlanacak. ?
27.03.2017 - 22:03
2   3

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler