logo

içerde 12.Bölüm izle

Özet: Yusuf Müdür'ün, Necip Uyanık gibi davranarak oynadığı oyunu farkeden Sarp, müdür ile bir restleşme yapar ve beraber çalışmamaya karar verir. Artık yürüdüğü yolda tek başınadır. Yusuf Müdür ise yaptığından dolayı hem pişmanlık hem de utanç duyuyordur ve Sarp'a karşı af dilemenin bir yolunu bulmak istiyordur. Mert, geçmişinden gelen Coşkun ile yüzleşerek geçmişinde yaptıklarının hesabını alma konusunda kendisinden emindir. Ailesini bulabilme hayaliyle Eylem ile beraber Coşkun'u takip etmeye başlar. Mert, Coşkun'u takip ederken Eylem için yapılan tuzaktan habersizdir. Bu haber yüzünden Eylem çok sıkıntıya düşecektir. Sarp, Celal'in yeni yapacağı sevkiyattan haberdar olmuştur ve bu edindiği bilgileri Yusuf Müdür'e anlatıp anlatmama konusunda henüz tam bir karar verememiştir. Bir tarafta hissettiği duygular öbür tarafta ise mantığı arasında gidip gelmektedir. Heyecan dolu yeni bölümüyle içerde son bölümüyle izlemeniz için sitemizde olacak.
Yayınlandı: 09/12/2016
server tanıtım demiş ki;
harika bir dizi izleme sitesi içerde izliyorum donmadan harika bir site eline sağlık admin
21.11.2017 - 23:41
18   9

sevin demiş ki;
sagol Ayisigi verdigin bilgiler icin diziyi tam seyredemedim ama hemen sizin yorumlariniza baktim bir seyler cikaririm diye.Bir dersim var onuda verince tam anlamiyla dizilerime bakabilrim:))iyi hafta sonlari.
10.12.2016 - 13:13
10   0

Ayisigi demiş ki;
SEVIN Mert in biraktigi mektup Necip in öldügüne dair bir belgeydi. Yusuf müdürün yerine gectigi Necip. Sarp gördü o mektubu. Dizi nazar degmesin cok güzel gidiyor. Bende Mert ve Eylem uyumunundan memnunum,Eylem gözüme hic batmiyor. Neden Eylem daha önce baska gazetecilere göndermis ama kimse ilgilenmemis sanirsam. Ahh evet Mert bir Sarp ile yada Eylemle dertlesse puzzle parcalari bulunmaya baslayacak...Yok anacim bu Mert ne anneyi,abiyi,giydigi gömlegi hatirlamiyor yasadigi evi görse bile hatirlamaz-:( FRAGMAN yine ilgi cekici bekledigim gibi Mert Celal i sorgulamaya basliyor "senin bizden gizledigin seyler var mi?" diyerek,yesssss hadi hayirlisi-:)
10.12.2016 - 10:51
2   0

sevin demiş ki;
Son iki bölümü tam izleyemedim.gecen bölüm Mert Sarp icin br mektup birakti kapinin altindan o neydi?Sarp onu gördümü?Birde anlayamadigim Coskun neden bu yaziyi illede Eylem yazsin istiyor baska biride yazamazmi?ben Mert ile Eylem ikilisinin uyumu sevdim Sarp ve Melek cok soguklar hic birbirilerini seviyor gibi degiller.Umarim birbirlerini bulmalari uzun sürmez aslinda bir araya gelip dertlesseler konusalar ve hatta belki Eylem ile uzun uzun konussa ortaya cikacak bence kacirildigi evi görürse hatirlar hatirladigim kadari ile baska bir evdi o.
09.12.2016 - 23:29
1   2

Sanem demiş ki;
Ah Mert beni aglattin ya. Icim acidi, keske soyleseydi ama o zaman dizi biterdi. Sarpin mudura oynadigi oyuna bayildim, hak etti. Davut ve Yesimin gecmislerini cok merak ediyorum. Davut manyak ama seviyorum onu nedense. Serp simdiden Celal gibi davraniyor mafya roluna kendini kaptiracak. Kardesimi bulurum darken kendini ikinci Celal bulacak belki de onu sevecek kim bilir. Alyanak beni gulduruyor.
06.12.2016 - 05:54
1   1

Ayisigi demiş ki;
Yorumuma son sahne ile baslamak istiyorum Mert ben kimim deyip agladikca bende agladim. Hüzün ve mutlulukla karisik harbi mi lan deyisi beni benden aldi. Bu dizide beni en cok kendine ceken olay Aras Bulut Iyemli ve Cagatay Ulusoy un oyunculuklari. Sarp in Yusuf a posta koymasina sevindim,müdür hatasini anlamali. Tam Sarp Yusuf u cabuk affetti derken müdürü affetmis gibi gözüküp ona dost kazigi atmasina bayildim. Aras Bulut a hayran olmamak elde degil. Coskunu gördügü sahnede onun arkasindan deli deli gülmesini,üzüntüsünü ve sevincinin birbirine karismis halini izlemek zevkliydi. Mert in Eylem in karsisinda Coskuna birsey yapamadim deyip agladigi sahnede onu sarip sarmalamak istedim. Hele sükür Füsün Mert i her gördügünde icinin kaynadigini itiraf etti,hep merak etmisimdir bu kadinin kani Mert e karsi neden kaynamaz-:)) Füsün ayrica Melek i de sevebildi,keske bende sevebilsem-:) Coskunun Mert i sopayla dövdügü sahne cok feciydi,flashback sahnelerde de kücüklügünde dayak yedigini göstermeleri cok etkiledi beni. Bu bölümün yildizi benim icin Aras Buluttu. Coskun keske śiveli konusmasaymis,o uzun saclara gitmedi pek. Coskun aklini kullanmali Celal den intikam istiyorsa Mert i kullansin ve gercekleri anlatsin. Alyanak komik Adam vesselam,kebab ismarlayalim mi diyen adama "kebap lafini duyunca tüylerim diken diken oluyor" lafina gelde gülme-:)) Yolda mafya arkadaslari ile cekirdek citlatan Alyanakta eglenceliydi. O kisacik FRAGMAN Sarp in rüyasina giren Umut, kardesini bul Sarp,onu birakma,umudunu kaybetme. Kardesini bul ve ona SIMSIKI saril. Sarp ve Mert in dertlesmelerini isterdim biri ailesini ariyor digeri kardesini,beraber puzzle parcalarini bir birlestirseler. Polis akedemisinde beraber okumuslar ama birbirleri hakkinda pek birsey bilmiyorlar. Bu bölüm Sarp ve Davut u güzel bir ikili olarak gördüm,iki oyuncu da gayet iyi bir uyum icindeler. Kestane kebap sahneside güzeldi,sicak kocaman bir aile gibiydiler Celal ve tayfalari...
06.12.2016 - 00:51
2   2

Ayisigi demiş ki;
Yeni bölümde en cok merak ettigim Mert ve Coskunun birbirlerine tavri. Herhalde deli dolu polisimiz daha önce yaptigi gibi tek basina dalmaz. Coskun da Celal in her adimini bildiginden ve Melek in son halini bildiginden dolayi Merti de biliyordur diye tahmin ediyorum. Tabii en kisa zamanda Coskunla Sarp in bir sekilde bir sekilde yollarinin kesismesini istiyorum. Sarp anca bu sekilde Umut un Mert oldugunu ögrenebilir herhalde. Ama biliyorum buna daha cok zaman var,fakat icimde ki meragi engelleyemiyorum naparsiniz-:)) Sarp ne kadar sert olsada icinde yinede duygusallik barindiriyor. Mert neseli,eglenceli ama esasinda kim oldugunu nereye ait oldugunu arayan icinde ki cocugu kaybetmemis biri. Esasinda kirgin bir cocuk Mert. Tabii ki bu hikayede en cok merak ettigim kardes olduklarini hangi sekilde ögrenecekleri ve beni keyifle izlemeye iten nedenlerden biride bu. Gecen bölüm Sarp Necip meselesini Mert in biraktigi zarf a bakarak ögrendi herhalde. Cagatay i birkez daha alkisliyorum icinde ki kirginligi Necip in müdürü cikmasindan dolayi hissettigi hayel kirikligini muhtesem bir sekilde yüzüne yansitti. Sarp in Yusufla arasi bundan dolayi bozulursa ki öyleye benziyor ohh olsun diyorum müdüre. Cünkü Yusufta kendi cikarlari icin tipki Celal in Mert i kullanmasi gibi Sarp i kullaniyordu. Celal Sarp icin artik en has adamim dediginde psikopat Davut nasil delirdi. Sarp ve Davut arasinda baris olmayacagina göre ikilinin savas sahnelerini merakla bekliyorum. Beni gülümseten sahneler Alyanak in Mert geldiginde aha geldi organize demesi. Masallah Mert tek basina bile bir organize-:)) Birde ah o Yesim yok mu Melek ve Davut icin cöpcatanlik yapmasi,gözümüzden kacmadi Yesim-:)) Sarp in kafayi yemeden icerde kalmasini,Mert in Celal babasini koruyabilmek icin icerde kalmasini,dünyanin en amatör organize ekibini izlemeye devam ediyorum,yani hala icerdeyim -:)) Yeni bölüm icin keyifli izlemeler...
05.12.2016 - 01:35
3   2

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler