logo

Medcezir 68. Bölüm izle

Özet: Yaman’ın Almanya’ya gidişi, Yaman ve Mira’yı ayırmak isteyenler için büyük bir fırsata dönüşür. Yaman bu tuzaklara düşmemek niyetindedir. Yaman ve Mira aralarındaki binlerce kilometreyi hissetmemek için, ellerinden ne geliyorsa yaparlar. Sürekli telefon, bilgisayar ellerinde dolaşırlar. Kenan'ın iyileşme haberleri Mira'yı çok mutlu eder, Kenan iyileştikçe, aralarındaki bir engeli daha yıkacaklarının farkındadırlar. Mira Yaman'ı karşılayacağı anın hayallerini kurar. Mira’nın sağlığına gösterdiği aşırı ilgi, dikkat çekmeye başlar ve Sude kendi kullandığı bir ilacın, Mira’nın da kullandığını öğrenince, bu heyecanının sebebini anlar. Mert ve Uzay’ın bitmek bilmeyen rekabeti Eylül’ü çileden çıkarır ve onların meselelerinden uzak durmaya çalışır, fakat bu uzaklık Mert’in, Eylül’den gizlediği gerçeklerin ortaya çıkmasına engel olamaz. Asım Şekip Kaya, Sude’yi köşeye sıkıştırmak için şimdi de Mira'yı kullanır ve Mira’nın üniversiteyi bitirme hayallerinin karşısına dikilir. Sedef, Orkun’la Sude’nin yaptığı işbirliğine şahit olur ve Asım Şekip Kaya ile birlikte Orkun’a büyük bir oyun oynarlar. Orkun, Mira’nın gönlünü alabilmek için Yaman’ın yokluğunu fırsat bilerek bir yemek organize eder fakat bu yemek, hiç de Orkun'un beklediği gibi sonuçlanmayacaktır. Mira üç haftayı üç yıl gibi yaşamış, kalan son üç gün artık ayrılık dayanılmaz hal almıştır. Mira'nın, Yaman'a en çok ihtiyacı olduğu anda, Yaman'ın elini yine omzunda hisseder.
Yayınlandı: 10/04/2015
Çınar demiş ki;
pofuduk dudaklım sende hep aklım
2 ay önce
3   0

yamanın meme ucu kıllları demiş ki;
beni traş et yaman
7 ay önce
16   1

ASIM KAYA demiş ki;
bu asude o kadar igrenc ki... super kahraman dizi/filmlerindeki en kotu super kotuler bile yanında melek kalır. turunc nadir bu karinin sahip oldugu igrencligin, hasetin, kotulugun, pisligin onda birine bile sahip degildi. ilk kez bi karaktere boyle bilenip, gorunce sinirden deliye donuyorum, igreniyorum bu kadar igrenc olunmaz.
10 ay önce
14   2

Mecezir sevdalısı demiş ki;
Yilan sude ve sedefin sahnelerine baya güldüm yaa
10 ay önce
5   0

Eray demiş ki;
28 00 mert 2 gacı goturuyo
10 ay önce
3   0

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


cansu demiş ki;
senarist orkun karakterini yazarken o kadar saçmalamış ki. böyle yapmak yerine orkuna iyi bir insan olması için bir şans verilseydi keşke
10 ay önce
15   0

Escobar demiş ki;
Ha bu doruk ne mal uşak ya kafa yok abi vallahi yok
1 yıl önce
5   1

ASIM ŞEKİP ALDO demiş ki;
Ya bu Mert neden böyle ezik bir karakter olarak yazılmış? Yeter artık bunun bu ezik davranışları gerçekten gereksiz bir karakter. Mert biraz daha ciddi rol olabilirmiş, adamın annesi Ender Serez Kaya vefat etti ama Mert hala lay-lay-lom peşinde!!!!!
1 yıl önce
19   15

BALKON DAN 3saat bagirma sahnesi demiş ki;
YAW ARKADASIM BALKONDAKI MERTE SUS DIYOR MERT 50DEFA DIKKAT CEKIYOR HIC GERCEKCI DEGIL MAL SENARIST
2 yıl önce
14   1

Kıvanç demiş ki;
Uzay istese tek yumruk ile allahına kavuştururdu da yapmadı kral mQ
3 yıl önce
16   22

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler