logo

Al Yazmalım 26. Bölüm izle

Özet: Asiye ani bir kararla Cemşitten boşanmak için mahkemeye başvururken, Helinin vasisi İlyasın boşanabilmesi için gerekli onayı vermiştir. Bu gelişmelerden haberdar olan Bahattin Zaferin düğününde Asiye ile İlyasın yakınlaşmalarına şahit olunca çok sinirlenir ve Asiyeyi baba evine götürür. Asiye bu noktadan sonra başkalarının yaşamını yönlendirmesine izin vermeyecek ve önemli adımlar atacaktır.
Berran demiş ki;
Zeynepcim canim burcdasim bende seni özledim ve hemen yazip yarin icin telefon randevusu vermistim plus AYCA icin bazi böse kaflar yazdim.Anlasilan adminlerin hosuna gitmemis olacakki yayinlamadilar;((( Evet Zeynepcim yarin müsaitsen konusalim OK?? Zira bugün Yolcumuz var ve evin trafigi yogun Bana yarin (Pazar) cok uygun OK? Ayrica sana BIR KADIN ,BIR ERKEK Dizisini tavsiye etrmistim. Kizimin israriyla izlemeye baslamistim. Total witzig;)) Tiyatro tadinda ve SATIRE ähnlich:))) Devam takip edilmiyor. Her bölüm ayri EPISODE Canin SIKLIDIKCA egal herhangi bir bölümü izleyebilirsin.Keyifli izlemeler.Öpüyorum pamuk yanaklarindan,Sevgilerimle;))

0   0

Berran demiş ki;
Zeynepcim benim Kizimin tavsiye ettigi diziyi bende sana tavsiye edeyim; istersen yavas-yavas en bastan seyret canin istedikce Tiyatro tadinda, witzig ve SATIRE gibi:))))adi; 1 KADIN,1 ERKEK :)) tamamen apayri formattaKeyifli izlemeler.Sevgilerimle:))

0   0

Berran demiş ki;
Zeyneeeeeeepcim..;)canim burcdasim bende seni cok özledim. Evet bu ve YALAN DüNYA galiba? Gercekten AYRAN ICTIK AYRI DÜSTÜK misali oldu Benim bazi saglik sorunlarim vardi ama simdi iyiyim cok sükür.AYCA konusunda haklisin.Aman birak Allahaskina meymenetsiz kadini..sinir törpüsü ve Ögretmenlerin yüz karasi.-( Seni aramak istiyorum.Bu gece yolcumuz var Türkiyeye o yüzden TRAFIK biraz yogun. Sayet müsaitsen Yarin OK??? Sevgilerimle öpüyorum cok canim:))

0   0

ferda demiş ki;
Fragmana göre Asiye cocugunu alip kaciyor ve Bursadabir fabrikada calismaya basliyor Basta Babasi, Cemsit ve sapsal ILYAS fellik-fellik onu ariyorlar:(

0   0

gulse demiş ki;
Herkesin Saliha gibi saglam bir dostu, Cemsit gibi guvenilir bir koruyucusu olsun. Kaldi mi boyle insanlar diye dusunmeden edemiyorum. Diziyi izlemeye iki hafta once basladim ve vakit buldukca basindan kalkamadim cok guzel bir dizi. Herkes ufak da olsa hayatindan bir parca bulabilir diye dusunuyorum. Sevgili admin siteniz mukemmel. Yurt disinda yasiyorum, kanallar yok ama sayenizde istedigim diziyi sizin sitenizden izleyebilme sansina sahibim.Cok tesekkur ederim.

0   0

ipek demiş ki;
yolacam ben bu filiz i dagdan gelmis bagdakinin sevdigini alacam diye urasiyo ;S

0   0

zeynep demiş ki;
berrancigim, saniyorum tek ortak dizimiz bu kaldi, ayran icmeden arayida actik, nasil basardiysak, özledim burcdasim, haberin ola... :-) ayca hocadan ders, bu senaristler artik tamamen feleklerini sasirttilar... aycanin sözleri aynen söyle... "kizim ayca, eger aklini kullanirsan ikinci bir evin olabilir, kim yollamistir acaba bu resimleri, amaaan kimse kim "ALLAH RAZI OLSUN" nasil bir zihniyettir bu, güzellikler yaptirirken oyunculara en ufak Allah kelimesi söyletilmiyorken, kötüllükler yaptirilirken, Allahin rizasi arz ediliyor... nasil bir zihniyettir...

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler