logo

Pis Yedili 15. Bölüm izle

Özet: Pis Yedilinin okula giderken sokakta bulduğu yavru köpeği okula getirmesiyle işler karışır. Esma sultan, Filiz öğretmeni okuldan göndermek için başka bir kolej müdiresi olan arkadaşı Nebiye ile bir plan hazırlar. İngilizce dersinde sahnelenecek olan Romeo ve Juliet için Dilkopat ve Orço seçilir ancak ingilizce bilmeyen Orço hazırlıklar sırasında Dilkopatı çileden çıkarır. Furkan ise, Gülcanla olan oyununu sonlandırmak üzere Gülcanı kendi evine götürür fakat hesaba katmadığı bazı şeyler başına iş açar...
merve demiş ki;
elçin ne kadar mıymıntısın aq
4 yıl önce
7   6

kamil demiş ki;
dizinin kralı orço

32   1

fatih dereli demiş ki;
orço ile trafo ikinizede bayılayorum iyiki bu film var çok komik

11   0

Aysel Mirzezade demiş ki;
super bir film

11   0

Mert DeathStyLe demiş ki;
Gerçekten çok güzel bir dizi televizyonda reklam araları yoğunluklu olduğu için hep bu siteden bir çok diziyi seyrediyorum gerçekten www.ddizi.coma emeği geçen adminlerimize teşekkür ederim emeğinize sağlık :)

4   0

leman demiş ki;
süper bir dizi artık salı günlerini sabısızlıkla bekliyorumm.... ya tüm arkadaşlardan özür diliyorum ama bi şey sorucam şu show tv de M ile başlayan bi yemek broqrami var di şu yemek proqraminin adi ne?

0   1

trafo demiş ki;
tek kelimeyle süer.................... hele orço :D

1   0

qurban demiş ki;
cok iyi bir dizi ama oorcoya da cok rol verilirse dahada iyi olur.zeki-de cok iyi.

3   0

hsmkaya demiş ki;
şahane bir dizi ama orçooya biraz daha rol verilse daha çok tutulan bir dizi olur bence...

3   0

Muratcan demiş ki;
erdem arkadaşım film diyenlerin film demesine şaşırma kesinlikle bunlarda film oluyor. gerçek söylenmesi gereken biçim Dizi Filmdir. Yönetmenler ve cast ekibide bu şekilde dile getirir. o yüzden ne dizi demek nede sadece film demek doğru olur. ayrıca bu bölümün sonuna bakılırsa furkan fena bir dayak yiyecek bizim trafodan :)

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler