logo

Reis 2. Bölüm izle

Özet: Hayallerine veda edip aile yadigarı teknenin reisi olarak ilk kez denize açılan Murat, verdiği kararla tüm şimşekleri üzerine çeker. Amcasından öğrendiği denizcilik kuralını uygulayıp, tonlarca balığı bırakarak Ayşenin hayatını kurtarır. Kimine göre tesadüf, kimine göre kader olan bu olay, bir hayat kurtarmış olsa da Murat için başarısızlığı ifade eder. Ağları kesip tekneyi zarara uğrattığını düşünen Muratın umutsuzluğu, ailesinin desteğiyle yeniden umuda dönüşecektir. Yoğun bakımda yatmakta olan Yaşarın durumu belirsizliğini korumaya devam eder. Babasının yokluğunda, Yunus yine Muratın başına dertler açacak ve gerilimi daha da arttıracak gibidir. Diğer tarafta Cemal ise Muratı yıldırmak için yeni planlar peşindedir. Muratla aralarında geçmişte yaşadıkları aşka dair umudunu koruyan Nazlı, Ayşenin hayatlarına girmesiyle artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını anlar. Murat sayesinde hayata tekrar tutunan Ayşe ise kocasının ihanetini unutup kendisine yeni bir sayfa açmak istemektedir.
abcdefgh demiş ki;
bence mehmet akif alakurt en iyi ve güzel oyuncu oyyy yerimm

0   0

Ramazan Katmýþ demiş ki;
Melisa Sözen in güzelliğine de oyunculuğuna da söylenecek tek bir kelime var o da SÜPERRR. Dizi de güzel bir senaryo üzerine kurulmuş.

0   0

kübranur demiş ki;
süper bir dizi

0   0

suzan demiş ki;
filmi çok beğendim şimdiden müptelası oldum ama en çok ta melisa sözene bayıldım yaa bi insan bu kadarmı şeker olur hey allahım,,tıpkı benn tıpkı benn,,be daha şeker olsam da o da çok şeker;)))))))))))))))))))

0   0

LaNeTHeRiF demiş ki;
Fikir Fikir :))) Hamsi süper ya Cürbuzzz :)) Melisa Sözen için Söylenicek tek bir Kötü Kelime Bulamıyorum Harika ötesi Gerek oyunculugu gerek güzelligiyle Baş rol için en uygun oyuncu Güzel dizi umarım Atv bu diziyide mındar etmez (:

0   0

met demiş ki;
Erkan, Nazlı kaba kadının teki, Bez Bebek dizisini izleyenler bilir, ne zarfliği var ne başka bir şey tam da en iyi rolü vermişler ona, cahil bi kadın işte komşu tanıdıkları reisin. Bu ona daha iyi uyar. Ama Melisa Sözen tek kelimeyle hem zengin rolü hem de sevgili rolü ona çok yakışıyor. Çok zarif...

0   0

Can demiş ki;
Dizi bencede güzel ve iyi gidir insallah. orda bi kiz var 1 bölümde asik asik bakiyordu bence o kizla beraber gelse, güzel kiz

0   0

çinar demiş ki;
yamem in yorumun a katılıyorum. Bence de öğretmen iyi seçilmemiş.Ama güzel bir dizi.Başroller tamamdır.

0   0

aysel demiş ki;
meslisa sozen muhtesem cok guzel bir dizi olmus

0   0

ozlem demiş ki;
mehmet akif,in sacları kotu kestrsın bence sakalda bıraksın cok yakışıyor

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler