logo
Kalk Gidelim 15.Bölüm Kalk Gidelim 15.Bölüm

Kalk Gidelim 15.Bölüm izle 24 Şubat 2018 tarihli trt1 dizisi tek parça ve full hd olarak Kalk Gidelim Son Bölüm izle meniz için burada.

1 Yorum Yapılmış
Kalk Gidelim 14.Bölüm Kalk Gidelim 14.Bölüm

Kalk Gidelim 14.Bölüm izle 17 Şubat 2018 tarihli trt1 dizisi tek parça ve full hd olarak Kalk Gidelim Son Bölüm izle meniz için burada.

0 Yorum Yapılmış
Kalk Gidelim 13.Bölüm Kalk Gidelim 13.Bölüm

Kalk Gidelim 13.Bölüm izle 10 Şubat 2018 tarihli trt1 dizisi tek parça ve full hd olarak Kalk Gidelim Son Bölüm izle meniz için burada.

0 Yorum Yapılmış
Kalk Gidelim 12.Bölüm Kalk Gidelim 12.Bölüm

Kalk Gidelim 12.Bölüm izle 3 Şubat 2018 tarihli trt1 dizisi tek parça ve full hd olarak Kalk Gidelim Son Bölüm izle meniz için burada.

0 Yorum Yapılmış
Kalk Gidelim 11.Bölüm Kalk Gidelim 11.Bölüm

Kalk Gidelim 11.Bölüm izle 27 Ocak 2018 tarihli trt1 dizisi tek parça ve full hd olarak Kalk Gidelim Son Bölüm izle meniz için burada.

0 Yorum Yapılmış
Kalk Gidelim 10.Bölüm Kalk Gidelim 10.Bölüm

Kalk Gidelim 10.Bölüm izle 20 Ocak 2018 tarihli trt1 dizisi tek parça ve full hd olarak Kalk Gidelim Son Bölüm izle meniz için burada.

0 Yorum Yapılmış
Kalk Gidelim 9.Bölüm Kalk Gidelim 9.Bölüm

Meryem’in bilezikleri geri vermesi üzerine Hacı Hüseyin ve Hatice Meryem’le konuşur ama Meryem bundan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağını söyler.

0 Yorum Yapılmış
Kalk Gidelim 8.Bölüm Kalk Gidelim 8.Bölüm

Nurcan’ın eve çıkma isteği hayal olur, onun yerine Hacı Hüseyinlerin odasına yerleşirler…

0 Yorum Yapılmış
Kalk Gidelim 7.Bölüm Kalk Gidelim 7.Bölüm

Nurcan köyde kalmayı bir süreliğine razı gelmiştir fakat bazı şartları vardır. Mustafa Ali’nin köydeki koşulları ise bu istekleri karşılamaya yetmez.

0 Yorum Yapılmış
Kalk Gidelim 6.Bölüm Kalk Gidelim 6.Bölüm

Hacı Hüseyin gerdanlığı kuyumcudan satın almıştır. Evdeki kadınlar rekabete girer ancak Hacı Hüseyin gerdanlığı Nurcan’a takar. Sevda ve Nuriye bu durumu sindiremez, Nurcan’a karşı iyice bilenirler.

0 Yorum Yapılmış
Kalk Gidelim 5.Bölüm Kalk Gidelim 5.Bölüm

Nurcan yaşadığı iflas şokunu atlatamaz, sonunda çıldırır. Mustafa Ali karısının iyileşmesi için İstanbul’dan getirdiği eşyalarla salonu dekore eder ama bu Nurcan’ı daha da delirtir, ve sonunda evden kaçar

0 Yorum Yapılmış
Kalk Gidelim 4.Bölüm Kalk Gidelim 4.Bölüm

Meryem Nurcan’a iflas ettiklerini söyler. Nurcan Mustafa Ali’nin bu gerçeği kendisinden saklamasına mı kızsın yoksa Meryem’den öğrendiğine mi! Nurcan meditasyona girer ve uzun saatler öyle kalır.

1 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler