logo
Bizim Hikaye 22.Bölüm Bizim Hikaye 22.Bölüm

Bizim Hikaye 22.Bölüm izle 15 Şubat 2018 tarihli fox tv dizisi tek parça ve reklamsız full hd olarak Bizim Hikaye son bölüm izle meniz için burada.

7 Yorum Yapılmış
Bizim Hikaye 21.Bölüm Bizim Hikaye 21.Bölüm

Ailedekiler Fikri'nin bir çocuğu olduğunu daha öğrenir ve büyük şaşkınlık yaşarlar. Çocuklar acil bir şekilde Yeliz'e ulaşarak donör olabilecek mi diye merak ederken Fikri konuya el atar ve büyük kızını bularak alıp gelir.

0 Yorum Yapılmış
Bizim Hikaye 20.Bölüm Bizim Hikaye 20.Bölüm

Şükran'ın yaşadıkları bütün aileyi derinden etkilemiştir. Bu konu aynı anda Şükran'ın hayatında gösterdiği saçma hareketlerin nedenini öğrenme konusunda da yardımcı olacaktır.

0 Yorum Yapılmış
Bizim Hikaye 19.Bölüm Bizim Hikaye 19.Bölüm

Bizim Hikaye 19.Bölüm izle 25 Ocak 2018 tarihli fox tv dizisi tek parça ve full hd olarak Bizim Hikaye son bölüm izle meniz için burada.

1 Yorum Yapılmış
Bizim Hikaye 18.Bölüm Bizim Hikaye 18.Bölüm

Bizim Hikaye 18.Bölüm izle 18 Ocak 2018 tarihli fox tv dizisi tek parça ve full hd olarak Bizim Hikaye son bölüm izle meniz için burada.

2 Yorum Yapılmış
Bizim Hikaye 17.Bölüm Bizim Hikaye 17.Bölüm

Nihayetinde Barış önemli sırrı açıklar. Bu konu Filiz ile beraber herkesin etkilenmesine neden olur. Açığa çıkan durumlar kulak arkası edilecek türden değildir.

0 Yorum Yapılmış
Bizim Hikaye 16.Bölüm Bizim Hikaye 16.Bölüm

Filiz Cemil'e evlilik teklifinde bulunmuştur ve kardeşlerine tekrar sahip olmak için herşeyi deneyecektir. Hayallerine kavuşan Cemil'de bu evliliğin gerçekleşebilmesi için herşeyi deneyecektir.

2 Yorum Yapılmış
Bizim Hikaye 15.Bölüm Bizim Hikaye 15.Bölüm

Elibol ailesinie gelen Çocuk Hizmetlerinden bir görevlinin evdeki hali ve çocukları gördükten sonra kendilerinin devlet yurduna koyulması gerektiğini iletir.

0 Yorum Yapılmış
Bizim Hikaye 14.Bölüm Bizim Hikaye 14.Bölüm

Çaldığı arabayla yakayı ele veren Rahmet ile Hikmet'in ne olacakları Cemil'in dudağından çıkacak sözlere kalmıştır. Durumdan haberdar olan Barış'da olayı üstüne almak için hemen oraya gider

0 Yorum Yapılmış
Bizim Hikaye 13.Bölüm Bizim Hikaye 13.Bölüm

Kiraz'ın aniden yükselen ateşi, Filiz ve Barış'ın yine beraber hareket etmelerine sebep olur. Kiraz'ı bekledikleri sırada, Barış kendini açıklamaya çalışır ama Filiz'in ona ördüğü duvarlar en büyük engelidir. Ancak Barış yine de pes etmez.

0 Yorum Yapılmış
Bizim Hikaye 12.Bölüm Bizim Hikaye 12.Bölüm

Ailesini bir arada tutmak için çabalayan Filiz yeniden kontrolü kendisinde toplar. Barış ise Filiz'in kendisini affetmesi için uğraşmaktadır. Fakat Filiz kendisini tekrardan hayatına sokmak istememektedir.

0 Yorum Yapılmış
Bizim Hikaye 11.Bölüm Bizim Hikaye 11.Bölüm

Barış'tan sonra ailesinin de kendisine yalan attığını fark eden Filiz, Kiraz'dan duyduğu gerçekleri de işittikten sonra adeta yıkıma uğramıştır. Ablalarının yaşadığı bu durumdan ötürü Rahmet ile Hikmet'te Barış'a karşı bir tavır içerisine girerler.

1 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler