logo
Rüzgarın Kalbi 9.Bölüm FinalRüzgarın Kalbi 9.Bölüm Final

Rüzgar ile Zeynep beraber çalışarak İtalyan iş adamları ile güzel bir anlaşmaya imza atmışlardır. Rüzgar bundan böyle Meltem'i ve kendisini hatırlatmaya neden olacak herşeyi unutarak Zeynep'e yoğunlaşmayı düşünmektedir.

7 Yorum Yapılmış
Rüzgarın Kalbi 8.BölümRüzgarın Kalbi 8.Bölüm

Zeynep, kalbini taşıyor olduğu Meltem'in yattığı yerde Rüzgar ile rastlaşmanın şokunu hala yaşarken yeni gelen bir haberle iyiden iyiye sarsılır. Dedesinin başına önemli bir kaza gelmiştir. Hemen acil bir şekilde Foça'ya geri gider.

1 Yorum Yapılmış
Rüzgarın Kalbi 7.BölümRüzgarın Kalbi 7.Bölüm

Başlarına gelen olaylardan sonra Rüzgar ile Zeynep birbirlerine karşı daha fazla yakın olmuşlardır. Ancak Zeynep kalbinin sahibi hakkında sorular yöneltmeyi sürdürünce Rüzgar bu durumdan hoşnut olmaz.

0 Yorum Yapılmış
Rüzgarın Kalbi 6.BölümRüzgarın Kalbi 6.Bölüm

Kutay'ın intihar etmek istemesi ve ardından olan olaylar Zeynep'in moralini bir hayli bozmuştur. Olaylardan kendini sorumlu gören Zeynep bundan böyle Rüzgar ile yaptıkları oyunu devam ettirmek istemez.

3 Yorum Yapılmış
Rüzgarın Kalbi 5.BölümRüzgarın Kalbi 5.Bölüm

Rüzgar'ın yapmış olduğu teklife Zeynep'in vermiş olduğu cevap herkesin şaşırmasına sebebiyet verir. Zeynep ile Rüzgar'ın oyunu Muammer'in zoruna gitmeye başlar. Kutay'ın halinden dolayı da Mualla endişe duymaktadır.

1 Yorum Yapılmış
Rüzgarın Kalbi 4.BölümRüzgarın Kalbi 4.Bölüm

Kendini affettirmek için kulübeye giden Zeynep, orada Rüzgar'ı göremez ve bulmak ister. Acaba Rüzgar'ı bulup kendisini affettirebilecek mi bunun cevabını bilmeden peşine düşer. Zeynep'in özür dileme çabaları kendi halinde bir

1 Yorum Yapılmış
Rüzgarın Kalbi 3.BölümRüzgarın Kalbi 3.Bölüm

Rüzgar'ın dayısı olan Kemal otele gelince Kemal baya bir zor durumda kalır. Kutay'da Rüzgar'ın bir kaza sonucu ölen kız arkadaşı olan Meltem'in resimleriyle beraber Zeynep ile Rüzgar'ın karşısına dikilir. Rüzgar tüm yollarının

8 Yorum Yapılmış
Rüzgarın Kalbi 2.BölümRüzgarın Kalbi 2.Bölüm

Zeynep ile Rüzgar ikilisi arasında yaşanan aşk oyunu durumuna Kutay inanmaz. Zeynep'i garanti olarak gören Kutay, kendisinin yanında başka birisini yani Rüzgar'ı gördüğü an kötü olur. İlçeye gelen bu bilinmeyen kişinin aslında kim olduğunu

4 Yorum Yapılmış
Rüzgarın Kalbi 1.BölümRüzgarın Kalbi 1.Bölüm

Rüzgar çok sevdiği kişiyi Meltem'i bundan iki sene önce vahim bir trafik kazasında kaybedince herşeyden uzaklaşmak için Bosna Hersek'e gider. Bu 2 yıl boyuncada ailesi dahil hiç kimseyle iletişime geçmez.

16 Yorum Yapılmış
Rüzgarın Kalbi Dizisi Tanıtım FragmanıRüzgarın Kalbi Dizisi Tanıtım Fragmanı

Rüzgarın Kalbi Dizisi Tanıtım Fragmanı izle fox tv ekranlarının yeni başlayacak dizisi tanıtım fragmanıyla izle meniz için burada.

1 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler