logo
İstanbul Sokakları 9.Bölüm Finalİstanbul Sokakları 9.Bölüm Final

Fırat ile Nazlı'nın beraber olduğu bilgisine ulaşan Refik, sonlara doğru geldiğini anlamıştır. Her geçen gün biraz daha değişir ve en nihayetinde Nazlı'ya şiddet uygular. Fırat ise Nazlı'yı tutarak kendi yanına çeker ve evine alır.

2 Yorum Yapılmış
İstanbul Sokakları 8.Bölümİstanbul Sokakları 8.Bölüm

Nazlı ile Fırat ikilisi tüm güçlüklere karşın birbirlerine karşı olan sevdalarının arkasında durarak, beraberce yürüdükleri yola devam ederler.

0 Yorum Yapılmış
İstanbul Sokakları 7.Bölümİstanbul Sokakları 7.Bölüm

Fırat ile Nazlı tüm sıkıntılı süreci atlatıp her zorlu durumun üstesinden gelip huzurlu bir gelecek için adım atmak isterken ikisi adına işler yeniden karmaşık bir hal alır.

0 Yorum Yapılmış
İstanbul Sokakları 6.Bölümİstanbul Sokakları 6.Bölüm

Cemil'in yaptığı hareketleri hiç kimseye anlatamayan Nazlı, bundan sonra hayatını nasıl sürdüreceğini bilmez bir şekilde Fırat'ın uzağında olmak için çaba göstermektedir.

2 Yorum Yapılmış
İstanbul Sokakları 5.Bölümİstanbul Sokakları 5.Bölüm

Cemil, Nazlı'yı alıkoymuştur ve Fırat'ı arayarak Sibel'i kendisine vermesini istemektedir. Fırat ise bu duruma karşı çıkarak kendisine istediğini vermez ve Saltuk ile Mestan'ı da alarak Cemil'in Nazlı'yı nerede sakladığını araştırmaya başlar.

2 Yorum Yapılmış
İstanbul Sokakları 4.Bölümİstanbul Sokakları 4.Bölüm

Cemil Refik'i köşeye sıkıştırır ve Fırat'ın yanında akanlık etmesini ister.Nazlı babasını suçlayan adamdan uzak durmak istesede başaramaz duygularına yenik düşer

3 Yorum Yapılmış
İstanbul Sokakları 3.Bölümİstanbul Sokakları 3.Bölüm

Refik, Fırat'ın kendisine yönelttiği iftiralardan dolayı intihar etmiştir ve bu durumu öğrenen Mualla'da Fırat'ın karşısına çıkarak hesap sormak ister. Cemil'in bir elemanı ise bu yüzleşmeyi cep telefonu ile kaydederek Cemil'e gönderir

5 Yorum Yapılmış
İstanbul Sokakları 2.Bölümİstanbul Sokakları 2.Bölüm

Refik, kızı Nazlı'nın hayatını devam ettirebilmek adına birisini öldürmeyi göze almıştır.

5 Yorum Yapılmış
İstanbul Sokakları 1.Bölümİstanbul Sokakları 1.Bölüm

Nazlı 24 yaşında çok güzel bir kızdır. Ancak doğumundan beri süre gelen bir rahatsızlığa sahiptir. Kalp büyümesi hastalığı vardır. Bu rahatsızlığının geçmesi için tek bir yol vardır oda yeni bir kalp bulunmasıdır.

15 Yorum Yapılmış
İstanbul Sokakları Dizisi Tanıtım Fragmanıİstanbul Sokakları Dizisi Tanıtım Fragmanı

İstanbul Sokakları Dizisi Tanıtım Fragmanı izlemeniz için hazır.

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler