logo
Medcezir 41. Bölüm Medcezir 41. Bölüm

Birlikte şarkı söylemeleri ve Eylülün kardeşinin doğumu, Yaman’la Mira’yı, ve Eylül’le Mert’i yeniden bir araya getirip umutları yeşertir, bu mutluluğa Orkun’la Uzay da seyirci olacaktır. Yaman ağabeyinin ölümüne dövüldüğünü öğrenince, gerçek hayata döner.

47 Yorum Yapılmış
Medcezir 40. Bölüm Medcezir 40. Bölüm

Mira’yı Orkun’la görmek, Yaman’ın henüz iyileşmeyen yaralarının daha da derinleşmesine neden olur. Yaman’ın verdiği tepki Mira tarafından aralarındaki her şeyi bittiğine dair açık bir mesaj olarak algılanır, Mira yine de gerçekleri açıklamak için Yaman’a yanaşmaya çalışsa da, onu Elif’le görmek farklı davranmasına yol açacaktır.

40 Yorum Yapılmış
Medcezir 39. Bölüm Medcezir 39. Bölüm

Yaşadıkları büyük kayıptan sonra, Selim, Mert ve Yaman’ın yeni bir başlangıç yapmak için çıktıkları uzun yolculuk Sedef’ten gelen telefonla sona erer. Apar topar İstanbul’a dönerler, böylelikle Yaman, Mira, Mert ve Eylül aylar sonra ilk kez karşılaşırlar.

56 Yorum Yapılmış
Medcezir 38. Bölüm Sezon Finali Medcezir 38. Bölüm Sezon Finali

Turunç Nadir’in intikam planı, Turan’ın oğullarına yaptığı itirafla başlar. Yaman ve Kenan yıllar önce kendilerini terk eden babalarının kirli geçmişiyle tanışır.

91 Yorum Yapılmış
Medcezir 37. Bölüm Medcezir 37. Bölüm

Asım’ın Kenan’a vurması Yaman’ın doğum günü partisinin sonu olur. Selimler’in evinde biten parti kumsalda sürer.

53 Yorum Yapılmış
Medcezir 36. Bölüm Medcezir 36. Bölüm

Yaman’la Mira arasında Kenan ve Sude’nin ilişkisi yüzünden oluşan gerilim, Kenan’ın aldığı yeni kararlarla iyice tırmanır.

47 Yorum Yapılmış
Medcezir 35. Bölüm Medcezir 35. Bölüm

Tanın ölümünden sonra yaşadıkları zor günleri unutabilmek için Yaman ve Mira çabalamaktadır.

77 Yorum Yapılmış
Medcezir 34. Bölüm Medcezir 34. Bölüm

Tan “kavuşma planı”yla herkesi hazırlıksız yakalar. Konser sonrasında Yaman’ın yokluğu fark edildiğinde kimsenin itiraf edemediği bir korku dalgası yayılır. Mira, yaşananların sorumlusu olarak kendini görür. Yaşadığı stres ve üzüntü bir süredir uykuya dalan hastalığını da tetikler.

48 Yorum Yapılmış
Medcezir 33. Bölüm Medcezir 33. Bölüm

Tan’ın mesajlarının hepsinin Mira’ya Altınkoy sınırları içinde gelmesi, herkese aslında düşündükleri kadar korunaklı bir hayat yaşamadıklarını ispatlar.

33 Yorum Yapılmış
Medcezir 32.Bölüm Medcezir 32.Bölüm

Mira’nın uzun zamandır beklediği yemek, hayalini kurduğundan daha özel geçer...

41 Yorum Yapılmış
Medcezir 31.Bölüm Medcezir 31.Bölüm

Selim’in cinayetle suçlanmasının ardından, aileye yardımcı olmak için çırpınan Yaman, son yaşanan tehdit olaylarında Kenan’ın da payının olduğunu öğrendiğinde çok öfkelenir ve büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Artık bir kez daha ağabeyi için yalan söylemeyecektir.

34 Yorum Yapılmış
Medcezir 30.Bölüm Medcezir 30.Bölüm

Yaman, Sude ile Kenan arasında yaşananları Mira’ya karşı sır olarak saklamak zorunda kalır. Leyla’nın hayatlarına yeniden girdiği bir dönemde Yaman’ın suskunluğu, Mira’yı şüphelendirir ve huzursuz eder. Yaman iki ateş arasında kalır.

33 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler