logo
Medcezir 77. Bölüm Final Medcezir 77. Bölüm Final

ki yıl önce, ağabeyinin başına iş açmasıyla suça bulaşan Yaman’ın hayatı, hayırsever avukat Selim Serez ile tanışınca tamamen değişti ve Tozludere’de başlayan hikayesi Altınkoy’da devam etti.

467 Yorum Yapılmış
Medcezir 76. Bölüm Medcezir 76. Bölüm

Yaman ve Mira hayallerindeki düğünü yaşarlar. Sedef'in düğün hediyesi, ömür boyu unutamayacakları bir anı olacaktır.

45 Yorum Yapılmış
Medcezir 75. Bölüm Medcezir 75. Bölüm

Yaman’ın doğum günü partisinin üzerine atölyenin alevleri düşer. Yaman bu yangını Orkun’un çıkardığını düşünür, olay büyüyünce Faruk duruma müdahale eder.

46 Yorum Yapılmış
Medcezir 74. Bölüm Medcezir 74. Bölüm

Mert, Mira’nın gözleri önünde ölümün kıyısından döner. Mert’i kaybetme korkusu, Eylül’ü derinden etkileyince, Mert de fırsattan istifade tüm gücüyle Eylül’ü yakınında tutmaya çalışır.

21 Yorum Yapılmış
Medcezir 73. Bölüm Medcezir 73. Bölüm

Anneler gününde Nevin’in Altınkoy’a gelerek özür dilemesi Yaman’la Mira’nın kalbindeki en büyük eksiği tamamlar.

17 Yorum Yapılmış
Medcezir 72. Bölüm Medcezir 72. Bölüm

Mira’nın geçirdiği atak, iki aşığın çıktıkları büyülü yolculuğu sonlandırsa da, Mira’yla Yaman’ın geleceğe dair umutlarını elinden alamaz. Kaderlerini değiştirmek için en büyük korkularıyla yüzleşirler. Mira’nın ameliyat tarihine karar verilir.

27 Yorum Yapılmış
Medcezir 71. Bölüm Medcezir 71. Bölüm

Yaman’la Mira etraflarını saran oyunlardan, yalanlardan, kendi dünyalarını kurmak üzere kaçarken arkalarında sadece iki mektup bırakır.

46 Yorum Yapılmış
Medcezir 70. Bölüm Medcezir 70. Bölüm

Mira ve Yaman, nişanlarında Nevin’in yokluğunun yarattığı boşluğa rağmen, yine de birbirlerine duydukları aşk ve inançla kazandıkları zaferin tadını çıkarmayı başarırlar.

50 Yorum Yapılmış
Medcezir 69. Bölüm Medcezir 69. Bölüm

Yaman ve Mira’nın coşku dolu kavuşmalarına, gençlerin sürpriz organizasyonu da eklenince, Yaman ve Mira uzun süredir arzuladıkları neşeye kavuşurlar. Fakat gecenin neşesi kadar gerilimi de büyük olur.

37 Yorum Yapılmış
Medcezir 68. Bölüm Medcezir 68. Bölüm

Yaman’ın Almanya’ya gidişi, Yaman ve Mira’yı ayırmak isteyenler için büyük bir fırsata dönüşür. Yaman bu tuzaklara düşmemek niyetindedir.

22 Yorum Yapılmış
Medcezir 67. Bölüm Medcezir 67. Bölüm

Yaman da Mira da Sude'nin oyununu çözer, ama gerçeğin, aralarında aşılması zor koca bir dağ olacağını bildikleri için sessiz kalmayı tercih ederler. Yaman ağabeyini aradığında, O’nun uçuruma doğru bir adım atmak üzere olmasının bu kararı almasında büyük bir etkisi olur.

41 Yorum Yapılmış
Medcezir 66. Bölüm Medcezir 66. Bölüm

Yaman'ın Mira’ya yaptığı sürpriz, Mira'yı çok sevindirir. Bu coşku, Yaman’ın verdiği zor kararın yükünü de hafifletecektir. Ancak, bu mutluluğun sesini Narlıçeşme’nin gürültüsü bastırır

29 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler